Manipularea cu E.coli ediţia 2016

By | 16 martie, 2016
Distribuie prietenilor!

Manipulările în masă sunt foarte uşor de realizat de cei care se ocupă cu aşa ceva, deoarece memoria colectivă este foarte scurtă. Populaţia uită foarte repede cum a fost păcălită cu doar câţiva ani în urmă, folosind aceleaşi scenarii şi aceleaşi mijloace, astfel că acest ciclu al manipulărilor şi diversiunilor poate fi repetat la nesfârşit cu acelaşi succes.

Este şi cazul scandalului naţional cu bebeluşii din Argeş. Nu discut acum problema copiilor care s-au îmbolnăvit sau care au murit, pentru că nu am informaţii care să dovedească că e vorba de o problemă reală sau nu şi nici care să arate cu exactitate cauza îmbolnăvirilor şi dacă e vorba de ceva ieşit din normal sau doar îmbolnăviri şi decese care se încadrează în statisticile obişnuite.

Cert este că acest scandal este folosit pentru a crea o manipulare la nivel naţional având ca scop scoaterea de pe piaţă a unor producători români din industria alimentară.

Toate informaţiile care au fost făcute publice până acum, chiar de reprezentanţi ai statului român, au fost neconcludente şi manipulatoare, fiind de fapt un fel de zvonistică şi isterizare în masă.

Mai întâi ministrul Agriculturii a declarat că brânza produsă de firma românească de lactate „Brădet” ar fi cauza contaminării copiilor cu bacteria E.coli, după care a retras acuzaţiile.

Acum se revine cu informaţia că şapte dintre angajaţii firmei „Brădet” ar fi fost descoperiţi în urma analizelor ca fiind purtători ai bacteriei şi că un copil din Italia s-ar fi îmbolnăvit după ce ar fi mâncat brânză exportată de firma românească.

În toate aceste cazuri nu se face o legătură între aceste informaţii şi cauza îmbolnăvirii copiilor. Chiar dacă câţiva angajaţi ar fi purtători ai bacteriei, asta nu înseamnă că automat au contaminat produsele firmei, nici nu dovedeşte că motivul pentru care copiii s-au îmbolnăvit este consumul respectivelor produse. Deci doar zvonistică.

Un alt lucru care nu se menţionează de către „specialişti” este acela că bacteria E.coli se găseşte în mod obişnuit în materiile fecale umane, de aici venind şi denumirea ei, deci oricând se poate specula pe faptul că anumite persoane ar fi „purtătoare” ale bacteriei.

Dacă memoria colectivă ar fi ceva mai lungă, oamenii şi-ar aminti că în urmă cu 3 ani am mai avut un scandal asemănător, fiind vorba de lapte românesc infectat cu E.coli, iar în paralel am avut scandalul şi mai mare cu carnea de cal exportată în UE de firme româneşti, ca fiind carne de vită.

Carnea de cal utilizată pentru prepararea lasagna, în Marea Britanie, provenea de la un furnizor român, a anunţat, vineri seară, preşedintele Comigel.

Comigel a efectuat propria anchetă şi a stabilit că un furnizor român a trimis carnea, prin intermediul societăţii franceze Spanghero; carnea a fost împachetată în Franţa şi trimisă în Marea Britanie, a explicat Erick Lehagre, preşedintele companiei franceze Comigel. Iniţial, Comigel apreciase că era vorba de carne din Franţa.

Sursa: Mediafax

Ca şi acum, scandalul a fost declanşat de funcţionari publici români, care, cel puţin teoretic ar fi trebuit să servească interesele naţionale ale României, nu ale altor state UE.

Dacă mergem şi mai departe în trecut ne putem aminti, de scandalul gripei aviare, în urma căruia au fost exterminate zeci de mii de păsări sănătoase, aflate în curţile ţăranilor români, doar în scop preventiv.

Toate aceste acţiuni de propagandă şi manipulare publică au ca scop controlul „pieţei libere”, în avantajul unor mari producători străini, prin sabotarea şi eliminarea producătorilor autohtoni.

Ca să întăresc cele afirmate mai sus aduc ca argument actuala criză de supraproducţie din UE, care a afectat grav fermierii din statele vestice, în special pe cei din Franţa.

Agricultorii europeni sunt indignați că au ajuns să producă în pierdere din cauza prețurilor extrem de scăzute la care au ajuns să își vândă produsele. Motivul: o supraproducție de carne de porc și lapte, datorată embargoului cu Federația Rusă și renunțarea la cotele naționale de lapte. În aceste condiții a ajuns să se sufoce până și cea mai mare agricultură din Europa, cea a Franței.

Sursa: TVR

Prin urmare, ca să fac un rezumat, în urma presiunilor Licuriciului cel Mare, Europa a impus „sancţiuni economice” Rusiei, acest lucru afectând grav fermierii din UE. Fermierii au ieşit în stradă şi au protestat, pentru că din cauza supraproducţiei sunt obligaţi să arunce laptele la canal, deoarece preţurile au scăzut foarte mult. Iar ca soluţie, UE a ales să creeze diversiuni în statele colonii de la periferie, gen România, pentru a elimina producătorii autohtoni. Astfel, în aceste ţări, odată cu cererea creată artificial, vor creşte şi mai mult importurile de produse lactate din Vest, acest lucru făcându-i fericiţi pe producătorii din statele UE dezvoltate, care vor putea vinde mai mult şi la un preţ mai bun în ţările de la periferie.

Acum cred că aţi înţeles la ce folosesc aceste manipulări şi de ce sunt făcute periodic în anumite momente. Tragedia cea mare a românilor este că au de 26 de ani conducători care servesc cu zel numai interesele străinilor şi nu le pasă aproape deloc de cele ale propriului popor.

Poate că ar trebui ca şi agricultorii şi producătorii români să-şi ceară drepturile, aşa cum o fac cei din Franţa şi din alte ţări aflate mai la Vest.

4 păreri la “Manipularea cu E.coli ediţia 2016

  1. mmd

    Weapons of Mass Migration: Forced Displacement as an
    Instrument of Coercion
    Kelly M. Greenhill

    http://calhoun.nps.edu/bitstream/handle/10945/11515/SI_V9_I1_2010_Greenhill_116.pdf?sequence=1

    http://money.cnn.com/2015/06/03/technology/ray-kurzweil-predictions/

    populatia uita repede? taranimea asa a fost mereu! n-au vrut sa invete nimic niciodata din mindrie si incapatinare preferind sa sufere decit sa recunoasca ca n-au stiut sau ca ceea ce-au stiut a fost o prostie!
    si astazi compenseaza lipsurile intelectuale prin violenta verbala si mai nou si fizica. au fost pionierii dezvoltarii unui cult al prostiei si al ridicarii acestiua la nivel de arta!
    nai trait anii 50 si nu-ti imaginezi abuzurile si timpeniile? priveste taranimea de astazi ca sint la fel ca aia de ieri! aceeasi dorinta nebuna de-a vedea arestati si condamnati! aceeasi „credinta” ca tirnacopul si lopata sint mijloace de educare!
    ii vezi cum se inghesuia in fundul strainilor sa prinda si ei un post la ngo si multinationale? ca si pe vremuri nu le pasa ca-si distrug natia si tara! visinescu, ficior sau turcanu au urmasi si inca multi!

    http://www.ibtimes.co.uk/ray-kurzweil-human-brains-could-be-connected-cloud-by-2030-1504403

  2. mmd

    http://bbs.dailystormer.com/t/black-debater-at-harvard-openly-calls-for-genocide-of-the-white-race/12894/57

    http://www.dailystormer.com/black-debater-at-harvard-openly-calls-for-genocide-of-the-white-race/

    http://www.dailystormer.com/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/

    spune-le boilor de la noi ce-i pe lumea asta pt ca ei viseaza mai departe!!! se lauda c-au fost in vest la universitati celebre? intreba-i daca au fost la harvard la cursul de sex anal? da, mai nou se ofera si un asemenea curs ca doar vorbim despre o universitate celebra nu-i asa? ce se mai inghesuie taranimea fara minte in fundul strainilor sa prindas si ei un post bun sa fie sefi! astia vor sa faca o cariara ca supozitoare ca la altceva nu-i duce mintea aia putina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge