O pandemie de teste nevalidate

By | 19 august, 2020
Distribuie prietenilor!

„Greșeala crucială a fost și este că nimeni nu a pus și nu pune întrebarea: Oare testul Corona este VALID? Oare este valabil? Oare este relevant? Răspunsul, neașteptat pentru mulți, dar simplu de verificat, este: Testul corona nu are nicio validitate.

Cum s-a întâmplat acest lucru? Medicii și cercetătorii implicați de la bun început, au interpretat ca fiind virus niște deșeuri biologice celulare tipice. Ei au ignorat regulile de bază ale cercetării științifice și nu au efectuat experimente de control (pentru a evita ca deșeurile celulare obișnuite să fie interpretate greșit ca fiind „virusuri”).

Acest lucru reiese din toate publicațiile care pretind că ar conține izolarea unui „virus”. Aceste deșeuri celulare de la oameni și animale sunt apoi „cusute” tehnic bucată cu bucată, rezultând un model genetic ipotetic al unui presupus virus. Procedura și software-ul prin care aceste molecule (interpretate eronat drept „secvențe ale genomului viral”) sunt așezate unele lângă altele în ideea că așa ar rezulta un „virus” întreg, se numește „Alignment” (grupare).

Un coronavirus întreg sau măcar un lanț ADN (secvență virală) al unui ipotetic coronavirus NU există însă nici în realitate și nici în literatura științifică.

  1. Testul Corona identifică doar deșeuri celulare pe care metabolismul nostru le produce în corpul oricărui om.
  2. Când cantitatea de material genetic de la cel testat este multiplicată prin metoda PCR, îi putem scoate pe TOȚI pozitivi la testul Corona.
  3. Testul Corona este calibrat diferit de la laborator la laborator, de la țară la țară, pentru o anumită cantitate a particulelor celulare dincolo de care testul să iasă „pozitiv”. Sub acea valoare, denumită științific „cut-off level”, testul iese „negativ”.
  4. Așa se explică de ce în Italia oamenii cu simptome la nivel pulmonar ies pozitiv la teste în proporție de 10%, iar în Coreea de Sud ies pozitivi abia 0,1% dintre cei cu simptome.
  5. Este posibil ca în Coreea de Sud acel „cut-off level” să fi fost setat în mod intenționat ceva mai sus, pentru a obține mai puține cazuri de „Corona” și pentru a proteja populația și economia de panica numită „Corona”, sau poate laboratoarele din Coreea de Sud sunt ceva mai atente… tot ce e posibil…

Concluzie:

Pentru a înțelege ce se întâmplă, este suficient să știm că unicul criteriu, criteriul central care deosebește oficial noua „boală” Covid-19 de alte patologii obișnuite, criteriul central de care depinde „pandemia”, este testul „pozitiv” de „Corona”.

Deci, așa-zisa „pandemie” se bazează pe iluzii și autoiluzii pseudoștiințifice. Din punctul meu de vedere, această criză este doar un element al ciclului etern „bine-rău” și reflectă ignoranța și isteria majorității oamenilor, care se manifestă în buncăreala de hârtie igienică și drojdie.

Puteți verifica voi înșivă faptul că întreaga isterie nu are nicio bază științifică. Solicitați de la autorități dovada izolării așa-zisului „virus” Corona și dovada validării științifice a testului prin metoda științifică „gold standard”.

Împăratul „virusurilor” este complet dezbrăcat, nu are nici coroană, nici corona. Fotografiile cu așa-zisul „virus” arată în realitate doar deșeuri biologice tipice ale țesuturilor muribunde din eprubetă. Știți povestea cu împăratul gol, da? Toți consilierii și servitorii îi făceau complimente și nimeni nu îndrăznea să-i spună adevărul, până când un copil nevinovat a strigat în gura mare: „Împăratul e gol”! Așa să procedăm și acum, să VEDEM adevărul și astfel să ieșim la lumină și să ne bucurăm de o primăvară plină de conștiință, pentru o omenire care sa acționeze sustenabil, ca o familie, pe o planetă care tocmai renaște.”

Sursa: Newsletter Dr. Stefan Lanka, WissenschafftPlus, 05.04.2020
Traducere : Feli Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge