Flacăra violet şi atacurile energetice paranormale

By | 21 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

A curs multă cerneală în presă, s-a comentat mult pe Internet şi s-au dat chiar şi declaraţii televizate în legătură cu vestita „flacără violet” care i-a spulberat lui Mircea Geoană visul de a ajunge preşedintele României.

flacara violet

Am asistat la toată agitaţia creată în jurul acestui subiect, puţin cam neserios pentru sfera politicului şi am ajuns la concluzia că, deşi toată lumea comentează şi îşi dă cu părerea, nimeni nu a înţeles despre ce este vorba şi niciunul din ziariştii care au abordat subiectul nu are un minim de cunoştinţe în acest domeniu controversat al ocultismului şi al ştiinţelor esoterice.

În calitatea mea de iniţiat în acest domeniu consider că trebuie să-mi spun şi eu părerea, măcar pe blogul personal, dacă nu altundeva.

În primul rând, ştiinţele esoterice nu sunt pentru oricine şi nu sunt accesibile înţelegerii oricui. Însuşi termenul „esoteric” înseamnă ascuns ochiului profan. Pentru a putea pătrunde tainele acestor ştiinţe, novicele trebuie să treacă printr-o iniţiere din partea unui maestru şi să parcurgă ani de studiu şi practică asiduă pentru a putea pătrunde mistere ascunse în spatele simbolurilor şi noţiunilor oculte.

În al doilea rând, fenomenele şi practicile paranormale nu pot fi interpretate şi analizate folosind mijloacele şi teoria din ştiinţele pozitive, mai exact fizica, chimia, sau astronomia, pentru că aceste fenomene se petrec în afara lumii fizice. Din acest motiv de numesc para-normale, para-fizice sau meta-fizice.

Cel mult psihologia, ca ştiinţă, ne poate da unele indicii legate de fenomenele care se întâmplă exclusiv prin mijlocirea psihicului şi conştiinţei umane, care sunt singurele instrumente de analiză în domeniul paranormal.

Revenind la „flacăra violet„, remarc faptul că nimeni nu a înţeles ce a vrut să spună Viorel Hrebenciuc atunci când a declarat că Traian Băsescu s-a folosit de aceasta la dezbaterea finală dinainte de alegeri, pentru a-l învinge pe Mircea Geoană. Majoritatea a rămas cu ideea că Băsescu l-a atacat pe Geoană efectiv cu o flacără energetică de culoare violet. Pe un blog cineva făcea chiar o analiză a descărcărilor electrice pentru a stabili ce ioni conferă acestora culoarea în cauză.

În realitate este vorba doar de un simbolism al culorilor, iar Traian Băsescu, purtând culoarea violet, împreună cu echipa care îl susţinea, nu a efectuat decât un ritual, prin care şi-a amplificat carisma, puterea de seducţie şi puterea de concentrare în timpul dezbaterii.

După cum bine ştie oricine citeşte horoscoape şi zodiacuri, fiecărei zodii îi corespunde o zi norocoasă, o piatră preţioasă norocoasă, o culoare norocoasă etc. Exact despre acest lucru este vorba şi în cazul de faţă. Culoarea violet şi ziua de joi i-au fost favorabile lui Traian Băsescu.

În ceea ce priveşte atacul energetic, efectuat de persoane cu pregătire aflate în incinta dezbaterii sau la distanţă, avem de a face cu o cu totul altă poveste. Aceste practici sunt o realitate. Fiecare persoană importantă, şef de stat, lider al unei organizaţii internaţionale, are un consilier pe probleme de parapsihologie şi apărare împotriva atacurilor energetice. De asemenea marile puteri ale lumi au institute de cercetare şi chiar academii de studiu în domeniul paranormalului. La fel şi în armată, există departamente unde oameni cu capacităţi extrasenzoriale şi parapsihice efectuează cercetări în domeniu şi chiar acţiuni operative asupra unor obiective militare.

Fără a intra prea mult în detalii, am să explic pe scurt în ce constă un atac energetic mental asupra unei alte persoane. Mai întâi, trebuie ştiut că, pe lângă comunicarea obişnuită, prin limbaj, scris, gesturi, la oameni mai există un tip de comunicare mult mai vechi şi comun tuturor fiinţelor vii. Acest tip de comunicare se desfăşoară la nivel subconştient şi are ca vehicul învelişul energetic al corpului uman, cunoscut sub denumirea de aură, sau corp eteric. Acesta, dacă ar putea fi văzut, ar arăta în genul aureolei cu care sunt înconjuraţi sfinţii şi zeităţile din diverse religii în reprezentările iconografice.

Această comunicare energo-informaţională se desfăşoară, natural şi aproape inconştient, la orice persoană, chiar dacă nu are pregătire în domeniul ocultismului. Se manifestă în cazurile de deochi, de exemplu, al telepatiei spontane, produse între persoane înrudite, sau legate afectiv, în cazul unor situaţii limită, de pericol, emoţie puternică etc.

aura

Dacă această abilitate naturală este dezvoltată şi antrenată conştient de o persoană cu pregătire în domeniu, ea poate fi folosită atât pentru a face bine, pentru a vindeca, a ajuta, cât şi pentru a face rău, a slăbi forţa mentală şi vitală a unei persoane, a-o dezorienta sau a-i slăbi capacitatea de judecată şi gândire.

Despre soţii Doina şi Aliodor Manolea am auzit de mulţi ani, am citit şi câteva din cărţile lor şi pentru că şi eu am fost iniţiat în domeniul în care ei activează, acela al radiesteziei şi inforenergeticii, pot să spun că au posibilitatea să execute astfel de acţiuni la distanţă asupra unor persoane sau alte fiinţe vii, fie pentru a ajuta, fie pentru a face rău.

Singurul lucru exagerat din toată această poveste, este afirmaţia că Mircea Geoană ar fi pierdut alegerile, datorită atacurilor energetice ale lui Băsescu. Nu este adevărat! Cel mult, candidatul PSD a avut o imagine mai proastă şi o capacitate de gândire, concentrare şi convingere a audienţei, în cadrul dezbaterii finale dinaintea alegerilor. Atât. Rezultatul alegerilor a fost determinat de alegători care au fost convinşi, mai mult sau mai puţin, de campania şi propaganda electorală făcută de fiecare candidat în parte. Şi pot să spun cu încredere, că Mircea Geoană a fost mult mai puţin convingător decât Băsescu.

magie

8 păreri la “Flacăra violet şi atacurile energetice paranormale

  1. Pingback: L-a atacat Băsescu pe Geoană cu flacăra violet? « Dan Lee

  2. Ada

    Interesant punct de vedere, nu m-as fi gandit la asta… poate pentru ca nu sunt initiata in asa ceva (ocultism, stiinte esoterice). As citi cu placere niste carti pe aceste teme: ce titluri imi recomanzi (avand in vedere ca nu sunt initiata)?

  3. Dan Lee Post author

    Este dificil să recomand cărţi cuiva care nu este iniţiat în ezoterism, pentru că domeniul este foarte vast şi diferă de la o cultură la alta. Oricum simpla citire a unei astfel de cărţi nu te va iniţia în ocultism, aşa că tot ce poţi să faci este să te informezi la nivel intelectual. Ai putea să citeşti cărţile scrise de Doina şi Aliodor Manolea, „Aura energetică” şi „Influenţa distală”, cărţile Alexandrei Moşneaga „Tainele Ocultismului” şi „Deschiderea celui de-al treilea ochi” (nu sunt sigur dacă titlul este exact ăsta), A.V. Ignatenko „Cum să devii fenomen”, Theron Q. Dumont „Arta magnetismului personal”, Don Hewitt „Atacul psihic”. Unele cărţi şi informaţii din acest domeniu găseşti pe Internet, iar dacă locuieşti în Bucureşti, există o librărie „Orfeu 2000”, în zona Unirii – Izvor, specializată în cărţi de ocultism, yoga, spiritualitate, unde poţi găsi tot ce-ţi doreşti.

  4. vlad

    Legat de atacuri PSI, si combaterea lor, ce parere aveti despre folosirea dispozitivele orgonice? (inventate de wilhelm reich)

  5. Dan Lee Post author

    Am citit despre aceste dispozitive, dar nu ştiu cât de funcţionale sunt atât timp cât nu le-am testat. Părerea mea este că cel mai bun dispozitiv pentru canalizarea acestui gen de energii este tot mintea umană. 🙂

  6. Pingback: Traian Basescu si hipnoza in masa | Dan Tănăsescu

  7. Mihaela

    Stiu ca topicul deschis de dvs e vechi, dar citind ce ati scris am a va implora sa ma ajutati daca aveti cum, datorita cunostiintelor pe care le detineti in domeniul parapsihologiei.
    Ma confrunt cu o problem atare spionoasa de atac psi la nivel mare….cand spun mare ma refer ca a luat proportii de neinchipuit si ca minciuni si ca rautate din partea celor care fac ce fac.
    E o problema crae tine de politie, numai ca nimeni ori nu ma crede ori nu se baga.
    Puteti gasi si pe http://spyology.myforum.ro/viewtopic.php?p=2472#2472 informatii despre ce am scris referitor la ce mi se intampla, dar nimeni nu ma crede.
    Pe scurt este un dement care si-a mai adus si prieteniii si care se foloseste de o tehnologie nou aparuta cum ar fi S-QUAD, ca vada ce a fost in viata mea. Numai ca el minte ca un nesimtit in niste lucruri…..si daca ar face numai spionare mentala ra mai fi cum ar mai fi dar, el spioneaza si fizic cand ma dusc la baie, la wc, in patul conjugal….etc.
    Va rog daca ma puteti ajuta vreau sa-mi gasesc un maestru in psihotronica, vreau sa invat, am anumite aptitudini zic eu, daca nu, se va vedea la fata locului daca sunt sau nu apta sa-mi insusesc cunostiinte. Binenteles contra cost….nimic nu-i gratis!
    Pentru contact akasha_ela@yahoo.fr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge