Acum şi copii fără bunici

By | 3 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Capitalismul post-revoluţionar a adus în societatea românească multe familii în care copiii îşi văd părinţii doar seara târziu, sau în week-end, sau copii care nu-şi mai văd părinţii cu anii, deoarece aceştia sunt plecaţi la muncă în străinătate.

S-a discutat foarte mult pe marginea legii pensiilor, punându-se accentul pe scandalurile politice şi pe încălcarea drepturilor legale şi constituţionale ale pensionarilor. Dar s-a pierdut din vedere un aspect important pentru societatea românească şi sănătatea ei spirituală. Este vorba de faptul că prin majorarea vârstei de pensionare, atât la femei, cât şi la bărbaţi, va răpi copiilor şi plăcerea şi satisfacerea nevoii de a avea bunici. Pentru că, în loc să-şi plimbe nepoţii prin parc, sau să se ocupe de educaţia lor, bătrânii vor trebui să meargă la serviciu, mulţi dintre ei riscând să nu mai apuce anii de pensie.

O nouă lovitură va fi dată familiei tradiţionale, relaţiilor umane naturale, oferindu-se societăţii armate de copii mutilaţi afectiv, crescuţi şi educaţi doar de televizor şi calculator.

TRĂIASCĂ NOUA ORDINE MONDIALĂ!

4 păreri la “Acum şi copii fără bunici

  1. Pingback: Acum şi copii fără bunici - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Lucian

    Acum serios… Foarte bine gandit si scris. Nu pot decat sa fiu intru totul de acord cu tine. Problema e ca, asta nu e o masura pur romaneasca, asa ca, ce putem face noi???
    .-= Lucian´s last blog ..Cover-ul meu Ep3 =-.

  3. Dan Lee Post author

    Nu e o măsură românească, dar asta nu înseamnă că este o măsură bună şi nu trebuie să discutăm despre ea. România oricum a renunţat la suveranitate în momentul în care a introdus în Constituţie art 148 (vezi alineatul 2).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge