Incredibil, Emil Boc a primit trofeul de excelenţă pentru întreaga carieră!

By | 4 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Emil Boc a primit aseară din partea postului de televiziune Realitatea, trofeul de excelenţă pentru întreaga carieră. Asta după ce zi de zi, jurnaliştii postului l-au tocat mărunt în zeci de emisiuni, făcându-l răspunzător pentru dezastrul economic şi umanitar din România! (lucru perfect adevărat dealtfel).

Premiul i-a fost oferit în cadrul Galei „Zece pentru România” Transilvania prezidată de „alunecosul” Mihai Tatulici şi simpatica Melania Medeleanu. La aceeaşi festivitate a mai fost premiat şi Gheorghe Falcă primarul Aradului, o altă mare „figură” din PDL. Domnule, dar tocmai lui Emil Boc, o persoană mediocră, un semidoct fără niciun merit, în afară de o slugărnicie fără margini pentru Traian Băsescu, tocmai lui să-i dai trofeul de excelenţă pentru întreaga carieră?!!!

Această duplicitate a postului Realitatea TV o bănuiam mai demult, dar acum este sigur că Sorin Ovidiu Vântu joacă la două capete. S-o fi împăcat cu Băsescu, sau se aproprie data sosirii în ţară a lui Nicolae Popa???

6 păreri la “Incredibil, Emil Boc a primit trofeul de excelenţă pentru întreaga carieră!

  1. Pingback: Incredibil, Emil Boc a primit trofeul de excelenţă pentru întreaga carieră! - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. cumnatu'

    dupa cum a relatat presa se pare ca actionar majoritar la realitatea este sebastian ghita recordman la contracte cu statul,asta sa nu crezi ca vantu nu face inca jocurile puterii ca actionar minoritar dar si cu toate astea e prea mult sa-i dai ceva lui boc,poate doar premiul de trompetistul anului.cat despre tatulici mai mare curva masculina nu cred ca exista.astia au inceput sa-si dea premii si titluri ca pe vremea lui ceasca.ce mai urmeaza, sa o faca pe doamna maria academician de renume mondial?

  3. Dan Lee Post author

    Sebastian Ghiţă a preluat doar managementul Realitatea. Dar bănuiesc că e cam pdl-ist şi l-a sprijinit pe Băse în campanie, pentru că AseSoft a primit ceva contracte cu statul după alegeri. 😉

  4. Pingback: Traian Basescu premiat la Zece pentru Romania | Dan Tănăsescu

  5. Pingback: Pe cine decoreaza Traian Basescu? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge