Traian Băsescu premiat la „Zece pentru România”

By | 16 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

După ce Emil Boc şi Gheorghe Falcă, primarul Aradului, cercetat penal au fost premiaţi la Gala “Zece pentru România” Transilvania, credeam că nu se poate mai rău de atât. Dar m-am înşelat. Ieri Traian Băsescu a primit trofeul “Zece pentru România” pentru “curajul de a propune cele mai nepopulare măsuri de reformare a statului român”.

Să îi acorzi lui Traian Băsescu un asemenea premiu este ca şi cum i-ai acorda lui Hitler premiul Nobel pentru Pace. Un incident la fel de penibil ca şi acesta a fost faptul că trofeul lui Traian Băsescu a fost ridicat de o învăţătoare bolnavă psihic, Daniela Alexandra Zamfirescu, care s-a recomandat drept “verişoara preşedintelui”. “Sunt onorată să ridic acest premiu decernat verişorului meu Traian Băsescu, preşedintele României. În numele lui vă mulţumesc enorm”, a spus aceasta.

În cadrul emisiunii “Ultima oră” de la Realitatea TV, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, a intervenit şi a declarat că “Preşedintele nu a desemnat pe nimeni să ridice premiul”.

Sursa: Realitatea.net

A mai fost premiat Victor Ponta, pentru greaua misiune de a fi conducătorul celui mai mare partid de opoziţie şi Crin Antonescu pentru consecvenţă în politică (consecvenţă în cârcotit de pe margine şi ratarea tuturor moţiunilor de cenzură, probabil).

Mai trebuiau premiaţi Ion Iliescu pentru contribuţii însemnate la înfiinţarea mafiei politice româneşti, Petre Roman pentru distrugerea economiei ţării şi vânzarea ei la fier vechi, Mugur Isărescu pentru 20 de ani de sărăcire şi “bananizare” a românilor şi nu în ultimul rând Realitatea TV, pentru ipocrizie şi record la “fumigene” televizate.

O părere la “Traian Băsescu premiat la „Zece pentru România”

  1. Pingback: Este Realitatea TV o marioneta a Cotrocenilor? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge