Satanismul din muzica românească în viziunea proteviştilor

By | 25 aprilie, 2014
Distribuie prietenilor!

Pentru că subiectul teoriilor conspiraţiei, al societăţilor secrete, al simbolurilor şi gesturilor oculte folosite de vedetele din muzica pop este tot mai la modă în ultima vreme, cei de la emisiunea „Poveştiri adevărate”, difuzată pe postul Acasă TV, s-au gândit să facă şi ei un reportaj, având ca temă gesturile satanice şi simbolurile oculte folosite în videoclipuri de vedetele autohtone. Însă abordarea este una de tip băşcălie, adică „băi ce idioţi pot fi cei care lansează asemenea teorii!”

Oare de ce nu mă miră o astfel de atitudine la cei din trustul Media Pro?

12 păreri la “Satanismul din muzica românească în viziunea proteviştilor

 1. doru stoian

  Florin Pirvulescu

  „Ce folos că cercetezi şi obţii date empirice, dacă ele nu-ţi folosesc mai departe spre desăvârşirea umană? Fără progres moral, ştiinţa este numai o împachetare de fum.
  Dar poate s-ar întreba unii: Dar de ce? La ce bun să fii credincios? Hristos nu ne lasă fără răspuns, ştiind că tragem mai mult spre îndoială şi necredinţă: fericiţi cei ce au crezut fără să fi văzut! Adică fericirea nu ţine de ceea ce descoperim empiric, ci de împlinirea unui crez, a unui ideal în viaţă. Căci fericirea vine în sufletul umplut de iubire, nu în buzunarul umplut cu cele materiale, fie ele şi ultimele cuceriri high-tech.”
  Părintele Eugen Tănăsescu

  Pai „implinirea unui crez”, nu inseamna s-o „descoperim empiric”?

  Este insa foarte adevarat si faptul ca, daca „credeai in ea fara s-o fi vazut inca” fericirea este si mai mare odata ce s-a implinit. Daca n-o vedeai inainte de implinire, existand marele risc ca ea – fericirea adica – nici macar PRE_VIZIONATA sa nici nu ajunga sa se nasca (sa existe) vreodata, daramite sa se mai si implineasca.

  Niciun ideal nu poate exista in lipsa imaginarii lui.

  Intradevar: ” …. fara progres moral stiinta … ” nu „este numai o impachetare de fum”, ci poate „naste chiar monstrii” !

  Da, datele empirice care nu folosesc desavarsirii umane sunt numai aiureala, abureala, holograme ……….. halucinatii.

  STIINTA este rodul Educatiei. CUNOASTEREA este rodul Inspiratiei.

  Nu este suficient sa fii credincios, daca nu crezi in Isus Cristos.

  Prea_Fericirea tine de ceea ce Toma Ne_Credinciosul a descoperit empiric, si anume ca: Cristos chiar a Inviat ….. s-a Re_In_Trupat …. adica: S-a MATERIALIZAT !

  Educatia fara Inspiratie se numeste „In_Dobitocire”. Adica nu inseamna nici macar Dresura=Dresaj ……… respectiv: nu inseamna nici macar o elevare spirituala a animalului darwinian.

 2. doru stoian

  Daca Dresura duce „animalul darwinian” la ASCENDENTA spirituala, Educatia fara Inspiratie duce „omul” la DESCENDENTA intelectuala.

 3. doru stoian

  Datele empirice care nu folosesc desavarsirii umane sunt – vorba lui Marean Vanghelie – numai „almanahe” … si/sau enciclo_pedii.

 4. doru stoian

  Va dati seama ce s-ar intampla pe planeta daca:

  OMENIREA S-AR INSPIRA DIVIN peste noapte ?

  Orice forma de CONTROL

  – atat CLERICAL, cat si LAIC –

  s-ar spulbera instantaneu.

 5. doru stoian

  Pentru ca numai astfel poate avea loc: MANTUIREA = ELIBERAREA din JUGUL DIA_BOLIC !

 6. doru stoian

  Insa Lepadarea de Satana ar echivala pentru Om, cu o „Declaratie de Razboi” adresata Acestuia, chiar daca declaratia este facuta pasnic. Si cati dintre noi credeti ca sunt dispusi – asemeni lui Isus Cristos – CA SA SE SACRIFICE, in loc SA FACA PACE – „fratie” – cu Dreaq` ?

 7. doru stoian

  Trebuie sa fim insa perpetuu constienti de faptul ca: ” La Rai vom putea tanji-ravni ca sa intram numai cu sufletul, daca vom continua ca sa ascundem o sula in cur ! ” Pentru ca Sfantul Petre are instalate la intrarea in Rai, detectoare cu mult mai performante decat cele instalate pe orice aeroport terestru.

 8. doru stoian

  „Sula ascunsa in cur” este o metafora pentru: „Samanta Razbunarii” !

 9. doru stoian

  „Teroristilor”

  – adica „talibanilor” si „funda_mentalistilor” –

  de orice factura, le este refuzat accesul in Rai = Paradis.

 10. doru stoian

  …… pentru ca daca teroristilor nu le-ar fi interzis accesul in RAI = PARADIS, atunci:

  IADUL ar fi UBICUU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge