Acum vor să murim de foame ca să slavăm fauna

By | 27 august, 2014
Distribuie prietenilor!

Elitele sataniste care vor să controleze total acestă planetă sunt tare îngrijorate, încă de prin secolele 18 – 19 de perspectiva creşterii tot mai mari a populaţiei globului. Pentru ele oamenii de rând, adică populaţia, sunt doar vite bune de pus la jug şi/sau consumatoare inutile de resurse. De aceea, în lăcomia şi nebunia lor, oligarhii planetei au impresia că, odată cu înmulţirea populaţiei va rămâne din ce în ce mai puţin din ceea ce ei consideră că este doar al lor şi nu vor să îl împartă cu nimeni, mai precis planeta numită Terra.

Prin urmare se gândesc la o serie de măsuri prin care să reducă şi să limiteze creşterea populaţiei. Şi pentru că nu pot să le spună pe faţă oamenilor că trebuie să îi extermine, atunci inventează sau creează tot felul de „probleme globale”, care să justifice sau să aplice efectiv măsuri de reducere a populaţiei planetei. Acestea sunt deja binecunoscute: încălzirea globală, epuizarea resurselor, diverse pandemii care necesită vaccinări, chimicale introduse în alimente, criza apei şi privatizarea apei, crizele economice fabricate, războaiele, promovarea avorturilor, a homosexualităţii şi pedofiliei, sărăcia ca formă de genocid şi multe altele.

Dar asta nu e tot. Imaginaţia bolnavă a elitelor nu cunoaşte limite. Acum vor să creeze şi o criză alimentară globală prin reducerea la jumătate a suprafeţelor de teren destinate agriculturii. Pentru ca lucrurile să sune mai convingător şi să aibă impact mediatic puternic, au inventat şi o nouă marotă: „holocaustul biologic”.

Jumătate din planetă ar trebui retrasă din circuitul agricol pentru protecţia faunei sălbatice, prevenind astfel extincţia în masă a speciilor, susţine unul dintre cei mai importanţi biologi ai lumii, scrie The Independent.

Această strategie radicală de conservare, enunţată de naturalistul şi omul de ştiinţă de la Harvard, Edward O.Wilson, ar presupune ca omenirea să se retragă de pe jumătate de planetă.

Profesorul Wilson, care a câştigat de două ori prestigiosul premiu Pulitzer, a avertizat că ne vom confrunta cu un „holocaust biologic”, asemănător celui care a dus la extincţia dinozaurilor, dacă oamenii nu vor înţelege că trebuie să împartă Pământul echitabil cu restul speciilor.

Sursa: Antena 3

Se vede aici clar că e vorba despre ipocrizie. Nu se spune nimic despre defrişările masive din junglă, care au distrus habitate întregi ale unor specii, care acum sunt pe cale de dispariţie. Nu se spune nimic despre poluarea oceanelor, a aerului şi a solului, care afectează grav ecosistemele naturale şi duc la dispariţia multor specii de animale şi plante. Nu se spune nimic despre speciile pe cale de dispariţie din cauza vânătorii excesive în scopuri comerciale sau pentru distracţia bogătanilor. Nu se spune nimic despre „holocaustul” albinelor şi altor insecte, provocat de pesticide şi de radiaţiile electromagnetice ale antenelor de telecomunicaţii şi multe alte dezastre naturale provocate de corporaţii şi lăcomia capitalistă, dar au găsit să se lege de terenurile agricole, pe care se cultivă plante şi se cresc animale de mii de ani!

4 păreri la “Acum vor să murim de foame ca să slavăm fauna

  1. Porumbelul Basist

    Cu cat te plateste serviciul sa dezinformezi sistematic? In loc sa fii barbat, esti o carpa ieftina. cat dezgust.

  2. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  3. just

    porumbelule, cum ai mai combatut tu subiectul si ideile, punctual si argumentat…esti maaaare…
    dar detaliaza, te rog, despre „serviciu, plata si dezinformare”, ca-mi pari cunoscator.

  4. Porumbelul Basist

    just, ce zdreanta asa-zis anonima esti! Alde tine ling mana stapanului poate primesc un os. De la o posta esti postac, aplaudac, provocator si turnator de profesie. Sa mentionez: unul chiar foarte ieftin. Nu uita sa iei periodic picaturi pentru ochi. Se cam injecteaza de la atata activism pe net. Atata stii/poti, atata faci. Ia si dormi, maine e alta zi de butonat. Have fun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge