Cum să scoţi bani de la bancomat cu cardul de sănătate

By | 6 mai, 2015
Distribuie prietenilor!

Evident titlul de mai sus este o aberaţie. Cardul de sănătate, deşi arată exact ca un card bancar, nu poate fi folosit pentru retragerea sau depunerea de numerar prin intermediul bancomatelor.

Cu toate acestea sunt foarte mulţi idioţi care au încercat să scoată bani din bancomate sau să plătească la diverse magazine, restaurante sau la benzinărie cu cardul de sănătate, pentru că aşa au auzit ei de la cineva.

Unii oameni au crezut că acest card de sănătate, fiind de dimensiunile unuia bancar, conţine şi bani europeni, suma variind între 100-500 de euro, în funcţie de zona ţării unde s-a răspândit zvonul.

Asta a făcut ca şi mai mulţi să dea buluc la casele de sănătate ca să se asigure, neaparat, că obţin cardul de sănatate, crezând că pot să scoată sute de euro de pe acesta, scrie aceeaşi sursă.

Astfel băncile au raportat mai multe bancomate, la nivelul întregii ţări, blocate cu carduri de sănătate. Alţii au vrut să plătească cu cardul de sănătate în magazine şi restaurante, fiind convinşi că sunt bani în euro pe acesta.

Sursa: RTV

Acum, nu ştiu dacă această situaţie este rezultatul unei farse pusă la cale de oameni rău intenţionaţi sau în spatele acestei manipulări stă chiar statul, care vrea pe această cale să trezească interesul populaţiei pentru cardul de sănătate.

Pe Internet circulă şi un text, care îi îndeamnă pe naivi să se ducă repede la bancomat şi să retragă banii de pe cardul de sănătate, înainte ca acesta să fie activat, deoarece, în caz contrar, „banii ar rămâne în buzunarele hoţilor”.

card de sanatate bancomat

O părere la “Cum să scoţi bani de la bancomat cu cardul de sănătate

  1. Gheorghe Deresu

    Cand te conduc nepriceputii (sustinuti de „ei”), neispravitii circula pe toate ulitele. Saracia este mare si prostia pe masura. Asta-i romanul ghiocel, mereu in genunchi si cu caciula in mana. Dar asta-i cam de multisor poveste. Si nu-i din cauza turcilor si rusilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge