O revoluţie nu se face peste noapte

By | 7 mai, 2015
Distribuie prietenilor!

Cine crede că o revoluţie se poate face peste noapte, doar pentru că nişte băieţi s-au trezit de dimineaţă cu chef şi au ieşit în stradă să protesteze şi să strige lozinci, este cel puţin naiv.

O revoluţie se pregăteşte cam cu 10 ani înainte, hai să zicem 5 ani, dacă e în regim de urgenţă. În prima fază, prin propagandă, se înrăieşte, divizează şi radicalizează populaţia, accentuându-se totodată sărăcia prin tot felul de manevre economice, fie ele „reforme”, fie embargouri şi „sancţiuni”.

Faza următoare este racolarea şi pregătirea unor indivizi cu funcţii importante în instituţiile-cheie ale statului vizat, care la momentul oportun vor trăda regimul şi vor permite forţelor străine sau celor de opoziţie să preia puterea.

A treia fază constă în provocarea unui incident/eveniment care să constituie scânteia, capsa detonantă, care va declanşa mişcările de stradă, mişcări în care masele populare vor participa ca figuraţie şi ca instrumente de presiune ale puterii oculte care a organizat „revoluţia”.

După acest scenariu se desfăşoară şi s-au desfăşurat toate „revoluţiile” din istoria modernă, incluzând aici şi lovitura de stat din decembrie 1989 din România şi Euromaidanul din Ucraina.
Sunt convins că pregătiri pentru o astfel de revoluţie se fac în prezent şi în Rusia, cu scopul de a răsturna regimul lui Putin. Deja măsurile de la faza 1, „sancţiunile economice”, au fost aplicate şi propaganda anti-rusă şi anti-ortodoxă este încă în desfăşurare.

3 păreri la “O revoluţie nu se face peste noapte

  1. Qu

    De acord cu ce scrie in articol, cu mentiunea ca in SUA de coace ceva mai degraba decat in Rusia.
    Nu degeaba propaganda incearca sa obisnuiasca lumea de acolo cu ideea de lege martiala.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Se coace peste tot: şi în SUA şi în multe alte locuri pe glob. Nu a spus nimeni că Rusia are exclusivitate! 🙂

  3. Qu

    Corect, dar unii au o placere deosebita sa dea cu pietre doar intr-o directie, in timp ce in propriile tari e dezastru in stand-by.

    A se vedea cat buhuhu au facut americanii despre libertatea internetului (lipsa ei) in China, iar acum pun in practica acelasi sistem ca acolo (cu exceptia ca nu au dat deny la feisbuc, le place sa stranga date gratuit).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge