Obiectivismul lui Ayn Rand este o doctrină satanică

By | 4 august, 2015
Distribuie prietenilor!

Ayn Rand spunea că egoismul este bun. Doctrina ei era una ocultă evreiască, diabolică, care a fost de multe ori formulată de adoratorii diavolului în următorii termeni:

„Fă cum voiești tu. Aceasta este întreaga lege.”

Evreii au crezut întotdeauna în „Dualismul evreiesc”, care susține că atât binele cât și răul provin de la zeul evreiesc și prin urmare, este bine să faci rău. Evreii îşi întemeiază această credință pe Vechiul Testament în Iov 12 și Isaia 45: 7; 59: 15-16. Cabala luriană, sabateeană și frankistă propovăduiesc că evreii pot obține mântuirea prin păcat, chiar înfăptuind opusul Torei și prin convertiri false la creștinism și islam. Talmudul Babilonian, Tractate Sanhedrin, 97a folio, îi învață pe evrei că Mesia al evreilor va sosi, dacă ei vor face lumea să fie în totalitate rea. Moses Mendelssohn îi învăța pe evrei să îmbrățișeze aspectele seculare ale Iluminismului, ca parte a planului evreilor de a introduce comunismul în rândul goyimilor.

Evreii seculari nu doar propovăduiesc împotriva religiei, ci vor în schimb să înlocuiască religia morală cu religia ocultă, imorală și auto-distructivă a închinării la diavol, deghizată în secularism. Evreii substituie egoismul și egocentrismul spiritualității și sacrificiului de sine. În America, negrii au fost cei mai afectaţi de dogma evreiască „seculară”, de ocultismul evreiesc.

Ayn Rand a copiat personajul mitic al lui Dostoievski, Ubermensch-ul centrat pe sine și în final auto-distructiv și a făcut din el un ideal pe care goyimii să-l adopte. Rand i-a învățat goyii ei marionetă să devină mini Raskolnikovi din „Crimă și pedeapsă” și să se distrugă pe ei înșiși și să-şi distrugă propriile societăți prin egocentrismul lor.

Într-o societate care urmează reţetele oculte ale lui Ayn Rand, evreii care lucrează împreună ca o unitate subversivă vor depăși întotdeauna și vor distruge goyimii dezbinați și egoişti. Evreii bogați nu se vor confrunta cu bariere în ceea ce priveşte legea şi subversiunea societăţii în general și vor fi capabili să fure toată bogăția națiunii prin camătă, capitalism evreiesc neînfrânat al baronilor tâlhari și prin monopol, care apar întotdeauna atunci când celor bogați le este permisă „libertatea” de a jefui săracii.

De la gnostici, la catari, până la Ema Goldman şi feministe, evreii i-au învățat întotdeauna pe goyimi să-şi abandoneze copiii sau să se abțină de la a avea copii. De multe ori, doar cei mai inteligenţi, cei mai plini de compasiune și iluminaţi goyimi au căzut victime acestei subversiuni evreieşti disgenice a gentililor, la nivel genetic. Evreii îi ucid astfel pe cei mai buni dintre goyimi prin atragerea lor în convingeri și stiluri de viață auto-distructive. Aici, din nou, în America, negrii au fost cei mai afectaţi de această subversiune evreiască.

Feriţi-vă de „obiectivismul” lui Ayn Rand și de toți cei care-l propovăduiesc. Este ocultism evreiesc acoperit de un văl de secularism.

Christopher Jon Bjerknes

Sursa

Notă: În opinia mea acest articol nu este antisemit şi nu se referă la evrei în totalitate, ca popor şi etnie, ci doar la o anumită doctrină evreiască, propovăduită şi practicată doar de anumiţi evrei, membri ai unor organizaţii oculte. Prin postarea acestei traduceri nu am nici cea mai mică intenţie de a genera sentimente antisemite sau discuţii pe acest subiect.

4 păreri la “Obiectivismul lui Ayn Rand este o doctrină satanică

  1. el viajero

    —neamurile” placute” lui d-zeu sunt cele curatzele ..genetic,neamestecate-cotarcite prea mult…
    =acelea „se intampla” sa fie si cele mai sarace pe planeta…
    =cei din urma vor fi cei dintai!
    ==multe s paradoxale:–„ce-i bun in ochiul omului e rau ptr zeul lui,
    ce i bun ptr zeu e rau ptr vederea omului,
    cine poate stii planul zeului din mijlocul cerului ?”

  2. Marius

    Corect! daca unii sunt intr-un fel, nu inseamna ca trebuie culpabilizat intreg poporul evreu! fiecare natie isi are procentul sau de „uscaturi”. Sa nu uitam totodata ca, desi nu sunt mediatizate, au existat si exista in continuare luari de pozitie ferme ale unor personalitati evreisti (ex B Fischer, evrei convertiti la crestinism, etc) sau chiar manifestari in strada (exemple pe http://www.nkusa.org si altele)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge