Chemtrails şi furtuna din Bucureşti

By | 25 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

De câteva zile încoace am observat multe relatări pe bloguri şi forumuri ale unor persoane îngrijorate de apariţii masive de dâre chemtrails, deasupra multor ţări din Europa cum ar fi Grecia, Italia, Spania, Franţa sau Germania.

Am observat şi eu, zilele trecute, deasupra Bucureştiului, mai multe avione care au lăsat urme persistente şi mai dense şi extinse decât cele obişnuite.

În urmă cu puţin timp la Bucureşti a fost o furtună puternică, în urma căreia au rămas copaci rupţi, panouri şi schele dărâmate şi persoane accidentate, una dintre ele chiar foarte grav. Am văzut pe Facebook că şi în alte oraşe din România au fost astfel de furtuni.

Am impresia că există o legătură între aceste emisii chemtrails şi modificările bruşte de vreme. De fiecare când văd sau aud de astfel de episoade, la scurt timp are loc ori o încălzire bruscă, cu cer fără nori şi soare arzător, ori furtuni violente sau răciri bruşte ale vremii. Plus de asta furtuna de azi şi vremea caldă care va urma în zilele următoare, sunt cam neobişnuite pentru luna aprilie, fiind caracteristice mai mult pentru mijlocul verii.

5 păreri la “Chemtrails şi furtuna din Bucureşti

  1. ChavaLito^

    ma oftic mai tare ca Niciun jurnalist nu ridica o intrebare pe tema asta. deci pe nimeni nu am auzit la tv sa spuna ceva despre aceste avioane care le vad Zilnic cate 3 odata ca zboara deasupra casei mele. am observat ca atunci cand ploua dupa o stropire cu gunoaie dealea ramane pe masini ca un fel de mizerie de culoare caramizie. nu stiu de unde vin Atatea avioane dotate cu astfel de aparate de spreyere in atmosfera,pe langa asta nu stiu ce om constient si cu o minte sanatoasa ar face asa ceva oamenilor daca acele substante sunt virusi si metale grele.
    ChavaLito^´s last blog post ..jos labele de pe Hidroelectrica

  2. Maya

    …Ma intreb mereu …Cat ai mai rabda Dumnezeu sa-si faca jocul lor murdar????????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge