Edward Snowden ar putea lucra în favoarea bancherilor americani

By | 23 octombrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Între timp, a fost lansată o ipoteză foarte interesantă cu privire la motivele pentru care au fost făcute publice informaţiile secrete: „inamicul numărul 1 al naţiunii americane Edward Snowden ar putea fi un pion în jocul murdar al clanurilor bancare din SUA, afirmă Evgheni Iuşciuk.

„Scurgerile de informaţii despre interceptările electronice lovesc în agenţiile de securitate, iar, prin urmare, băncile se află în avantaj. De aceea, SUA ca stat, ca membru al procesului internaţional, va pierde, iar activitatea CIA, NSA şi FBI va fi mult mai dificilă. Astfel, bancherii, care încearcă să limiteze puterea agenţiilor de forţă, vor avea de câştigat, deoarece o forţă de securitate slabă, preocupată mai mult de rezolvarea propriilor probleme, avantajează business-ul”.

Chiar dacă lucrurile stau aşa, ecourile scandalului au lovit puternic în orgoliul serviciilor americane de informaţii. Probabil urmează o răzbunare, pentru că ele nu au manifestat niciodată generozitate faţă de propriii cetăţeni sau ai altor state.

Sursa: Vocea Rusiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge