Donaţii

Distribuie prietenilor!

Dacă îţi place acest blog şi apreciezi articolele pe care le găseşti aici, dacă consideri că sunt interesante şi utile, poţi sprijini continuarea şi dezvoltarea acestui proiect printr-o donaţie online, folosind butonul de mai jos. Orice sumă, oricât de mică, este binevenită. 🙂

În prezent pagina de donaţii nu mai este activă. Am păstrat-o doar pentru comentarii.

13 păreri la “Donaţii

 1. Dan Tănăsescu Post author

  Crezi cumva că întreţinerea acestui blog nu costă nimic? Nu trebuie să plăteşti hosting, posibil şi mentenanţă anuală pentru domeniu? Crezi cumva că articolele astea scrise ca tu să le citeşti gratuit, ba să le mai şi copiezi fără permisiune, nu necesită muncă?! Mai bine ţi-ai vedea de treaba ta! 🙂

 2. Lucian

  Dacă băgati toate muștele in seamă nu ajungeti departe. Si nu doar că necesită muncă și gandire multă dar si pierdere multă din timpul vietii dvs.

 3. Claudia

  Pentru a dona ceva, trebuie sa cred ca meriti… Tu insa, in cabotinismul tau, nu meriti sa primesti sau sa te incurajeze cineva, sa faci publice gandurile noptii din mintea ta.

 4. Pingback: 10 indicii pentru depistarea unui sociopat |

 5. Baronul

  ce ziceti sa-i facem o „cream-pie” porumbitei basiste care la ouat pe porumbelul basist. dar nu la poarta bisericii

 6. Baronul

  Am ghicit: este EL. poate sunt si eu., cine stie, …. doar pentru ca imi permit sa nu-i inteleg (si poate nu mai am drq timp pentru asta) pe cei din jur cu fricile, obsesiile si cliseele cu care au fost dopati…, o fi bune? o fi rau?

 7. Maria

  Foarte bun blog! plusvaloare inteligenta! sper sa reactivati la un moment dat contul de donatii! personal, as vrea sa mi exprim multumirea si in acest fel. Multumim mult pentru efort si timp !

 8. Florin

  Jos pălăria nea Dane. Activează donațiile ca stiu sigur ca ai nevoie si sunt oameni care vor sa te recompenseze pentru articole le scrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge