Sclavii Noii Ordini Mondiale

By | 4 iunie, 2010
Distribuie prietenilor!

Cam aşa aş intitula această fotografie, pe care am făcut-o azi în drum spre casă. Din păcate nu am avut la mine decât o „săpunieră” Panasonic şi am realizat fotografia în grabă.

Mă amuză mult magazinele care aleg să îşi facă reclamă stradală în acest mod, aşa că voi mai încerca experimentul şi cu altă ocazie.

NWO

6 păreri la “Sclavii Noii Ordini Mondiale

  1. eSorin

    asta ce e ?reclama neconventionala?ca tot vorbim de reclame,cred ca stii ca unele carciumi au tablouri in buda cu diferite locatii,firme etc.stau si ma intreb cand o sa vededm in wc-urile din carciumi si manechine ca-n poza de mai sus si (nu fac aluzie la fufele din showbiz cand zic „manechine spanzurate in wc-urile carciumilor” )
    .-= eSorin´s last blog ..Proasta sincronizare =-.

  2. Dan Lee Post author

    Ăştia cu manechinele în stradă sunt nişte cocalari, care nici ei nu ştiu prea bine ce reclamă fac. Îmbracă manechinele alea cu nişte haine second-hand aduse din Germania, că poate le-o vedea cineva.

  3. Vladimir Chira

    Stai un pic că nu înţeleg.

    Deci echipamentul nu contează, dar nu ai putut să faci nimic mai bun pentru că ai avut doar „o săpunieră” ? Sau de la grabă ? Păi cu răbdarea fotografilor cum rămâne ?

  4. Dan Tănăsescu Post author

    A fost vorba de grabă, pentru că nu ieşisem la photowalk, veneam de undeva şi echipamentul nu avea zoom suficient, ca să iau un cadru mai bun fără să mă observe patronii buticului, că le pozez marfa. 😀

  5. Pingback: Snowden şi Assange sunt falşi dizidenţi ai Noii Ordini Mondiale | NewsInfo1000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge