Protestul lui Mircea Badea a fost un succes

By | 9 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Mă aşteptam ca protestul împotriva CNA anunţat de Mircea Badea şi Victor Ciutacu să fie ceva modest, o chestie penibilă cu vreo câteva persoane făcându-se de râsul trecătorilor. Dar văzând aceste imagini din Piaţa Constituţiei nu poţi să nu recunoşti că a fost un eveniment de amploare. După aprecierea mea au participat mai mult de 1000 de persoane.

Cu toate că scopul iniţial a fost scoaterea în evidenţă a abuzurilor CNA, protestul s-a extins şi asupra Guvernului şi Preşedinţiei. Manifestanţii au scandat, printre altele: „Libertate!”, „Nu ne este frică!”, „Jos Băsescu!” şi  deja tradiţionalul „Ieşi afară, javră ordinară!”. Asta în timp ce Traian Băsescu ţinea un discurs în Parlament.

LE: Uitaţi-vă la fotografia de mai jos şi număraţi câte persoane se văd. Când ajungeţi la o mie opriţi-vă şi gândiţi-vă că în imagine se văd doar o parte din manifestanţi.

protest badea cna

2 păreri la “Protestul lui Mircea Badea a fost un succes

  1. Dragos FRD

    Aprecierea ta e eronata cred, intrucât chiar Antena 3, care ar fi avut tot interesul sa „dovedeasca” succesul actiunii, a spus ca au fost vreo 400 de persoane.

    Intr-adevar, ce a facut CNA e un abuz. La urma urmei, isi poate deschide orice senator securist o televiziune, la care sa angajeze câti jurnalisti independenti doreste, tot felul de ciutaci si profesionisti in ale spagatului. Ce-l opreste?

  2. Dan Lee Post author

    Eu nu mă bazez pe ce zice unul şi altul despre câţi au fost la protest. Mă uit pe clipul video pe care l-am postat şi îmi dau seama că sunt mai mult de 400. Dar probabil că tu nu te-ai uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge