Programarea mentală funcţionează

By | 12 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

În urmă cu 15 ani am fost la nişte cursuri de ezoterism şi bioenergie, care s-au concretizat în două caiete cu însemnări, note şi schiţe. Între timp am uitat de aceste caiete şi de-a lungul anilor le-am rătăcit prin casă. În urmă cu un an mi-a amintit de ele şi am încercat să le găsesc, fără succes, deşi făcusem curăţenie prin toată locuinţa.

Acum câteva zile mi-am amintit din nou de acele însemnări şi mi-am dorit să le revăd, mai ales pentru că sunt informaţii unice, originale, care nu au mai fost publicate, cel puţin după informaţiile mele, nici în România şi poate nici în afara ei.

Azi noapte, înainte de culcare, am avut inspiraţia de a încerca să-mi programez subconştientul să mă ajute să găsesc caietele cu pricina. Am intrat mai întâi în starea de relaxare şi meditaţie de nivel afla, în care am oarecare experienţă şi am trimis mental o rugăminte subconştientului ca a doua zi să mă ghideze spre locul unde se află mult doritele note de curs.

Azi dimineaţă, fără să mă gândesc la experienţa de noaptea trecută mi-am amintit brusc de cele două caiete şi am avut impulsul de a mă duce să caut într-un loc pe care îl ignorasem până acum în căutările anterioare. Şi ce credeţi?! Le-am găsit!!! Nu este prima dată când folosesc această tehnică de manifestare a dorinţelor, dar este prima oară când răspunsul vine atât de repede!

2 păreri la “Programarea mentală funcţionează

  1. Pingback: Programarea mentală funcţionează - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Pingback: Astenia de primavara la bloggeri | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge