Corneliu Vadim Tudor crede că site-urile sale sunt atacate de hackeri

By | 14 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Un delegat al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor a depus, vineri, o plângere la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) privind hackeri ce „atacă” site-urile publicaţiilor sale.

Sursa: Gandul.info

Aşa cum scriam aici, site-urile ziarelor „Tricolorul” şi „România mare”, nu mai pot fi accesate de când a izbucnit scandalul evacuării PRM din sediul de pe strada Emile Zola. Se pare că este o oarecare doză de adevăr în declaraţiile liderului Corneliu Vadim Tudor, care spune că puterea încearcă să îl elimine atât pe el, cât şi partidul său, definitiv din viaţa politică. Tot el declarase după evacuare că se încearcă şi scoaterea redacţiilor ziarelor amintite afară din Casa Presei Libere, unde au în prezent sediul.

5 păreri la “Corneliu Vadim Tudor crede că site-urile sale sunt atacate de hackeri

  1. Dani

    Incearca? Sau a reusit deja sa-l elimine?

    Un om care desi castiga vreo 15.000 de euro ca europarlamentar, nu e in stare sa isi refaca publicatiile virtuale? Nu are bani? Sau nu e capabil?

    Mi-ar lua probabil 2-3 ore sa cumpar un domeniu gen tricolorul.com sau romare.org.nt.com sau .eu si sa inchiriez spatiu pe un server din alta tzara, si publicatiile ar fi iar pe net.

    Vadim insa nu se pricepe la net, si nici nu are macar un consilier sa il sfatuiasca- ar fi bun si un elev de clasa VII-a, luat la intamplare. Dar el probabil crede ca le stie pe toate…. nu mi-e mila de el. Desi ma dezgusta cei care il ataca si-l cenzureaza.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Am văzut şi eu că site-urile erau varză, atât ca concepţie cât şi ca prezentare grafică. Acum văd că au trecut la Hostway de pe vechiul host din Germania sau Belgia, dar site-ul nu e lansat.

  3. Dani

    Nu grafica era importanta… ci continutul. Nu stiu daca ei au trecut pe Hostway, sau daca au fost redirectionati pur si simplu.

    Gazduire ofera multe firme, si se poate rezolva de la ora la alta.

    Incep sa suspectez ce spunea cineva, ca nu si-au platit gazduirea… ca daca era cenzura, iesea scandal mare. Dar vad ca se cam tace.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Mă faci să râd, cu nu şi-au plătit găzduirea! 😆 Chiar şi un puşti de liceu îşi permite un hosting decent. Am încercat acum câteva zile să intru pe unul din ziare şi m-a dus pe o pagină de start de la Hostway.

    Când am spus prezentare m-am referit strict la prezentare, nu neapărat la grafică. E destul de greu de citit un text kilometric, nedespărţit în paragrafe şi cu font de 6 pt.

  5. Pingback: Ziarul Tricolorul s-a mutat pe Wordpress | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge