Patru Legi ale spiritualităţii hinduse

By | 2 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Prima lege zice: “Persoanele pe care le întâlneşti sunt  persoanele potrivite”. Cu alte cuvinte, nimeni nu intră în viaţa noastră din întâmplare; toate persoanele cu care interacţionăm se află alături de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta să învăţăm lecţiile de viaţă care apar şi să continuăm drumul personal.

A doua lege zice: “Ceea ce ni se întamplă este singurul lucru care ni se putea întampla”. Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce în viaţa noastră nu ar fi putut să se întâmple în alt mod (nici măcar detaliul cel mai nesemnificativ)… Nu există: “dacă aş fi făcut cutare lucru… s-ar fi produs alt cutare lucru…” NU. Toate şi fiecare în parte dintre situaţiile care se produc sunt perfecte, cu toate că mintea şi egoul nostru nu le acceptă…

A treia lege zice: “Orice moment în care se începe este momentul corect”. Totul începe în momentul potrivit, nici înainte, nici după; când suntem pregătiţi pentru ca ceva nou să apară în viaţa noastră, exact atunci apare (începe).

A patra lege zice: “Când ceva se termină, se termină”. Dacă ceva a luat sfârsit în viaţa noastră, este pentru propria noastră evoluţie, deci cel mai bine este să închizi capitolul şi să mergi înainte îmbogăţit cu acea experienţă.

Cred ca nu este întâmplător că citeşti aceste rânduri acum; acest text ajunge la tine azi pentru că eşti pregatit(ă) să înţelegi că “nici un fulg de zăpadă nu cade niciodată în locul greşit”…

Primite pe e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge