Dacă filmezi jandarmii eşti bătut şi te alegi cu telefonul spart

By | 16 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Un cetăţean care filma abuzurile comise de jandarmi la protestele de aseară din Bucureşti, a fost lovit, bruscat, insultat şi i s-a trântit de asfalt telefonul.

Redau comentariul celui care a postat acest filmuleţ pe Youtube:

Un grup de 10 – 15 tineri , puşi la zid şi percheziţionaţi (fără motiv)… tatăl meu s-a gândit să filmeze.. şi pentru asta, s-a ales cu 2 – 3 înjurături, telefonul spart, lovit peste faţă şi peste toate astea, jandarmul a lovit-o şi pe mama mea cu un picior în spate, femeie la 55 de ani…

8 păreri la “Dacă filmezi jandarmii eşti bătut şi te alegi cu telefonul spart

  1. Maria

    Ultrașii de astăzi – minerii de ieri,”reinventați” în mintea întunecată a tiranului bolnav la minte și a credincioșilor săi slugoi?

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Fiecare este liber să facă ce vrea atât cât permite legea, nu poţi să spargi telefonul cuiva fără să fii acuzat de distrugere. Filmuleţul era ceva mai lung, dar cel care l-a postat l-a şters şi a postat o variantă din care au fost scoase câteva chestii mai nasoale, înjurături, ameninţări etc.

  3. Alex

    Pe de-o parte, e nevoia de dreptate, pe de alta…cea de a da in gat, a turna si infunda, camera video a telefonului fiind ideala pt. asa ceva. In principiu, filmatul si pozele e firesc sa se faca CU ACORDUL persoanei-tinta, altfel inlocuim o tiranie (institutionala) cu o alta tiranie, individuala. Frecvent victima se simte justificata sa devina calau, psihologia explica foarte bine fenomenul.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Deci dacă vedem un jandarm că bate un civil sau face un abuz, trebuie să ne facem că nu vedem, ca să nu devenim turnători?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge