Premierul MRU ameninţat cu moartea de un deputat PSD

By | 23 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Deputatul PSD Adrian Solomon a avut o ieşire necontrolată într-o conferinţă de presă, ameninţându-l practic cu moartea pe Mihai Răzvan Ungureanu, primul ministru al României:

„Se-aude că domnul Mihai Răzvan Ungureanu ar vrea să vină pe 1 Mai la IRB. Eu îi transmit public, că sigur are urechi care s-audă, că dacă are nesimţirea, că tupeu are cât cuprinde, să vină în Bârlad şi să nu anunţe autorităţile, să nu oprească la primărie să afle ce-i doare pe bârlădeni de la primarul municipiului Bârlad va avea nu soarta lui Tăriceanu ci soarta lui Aldo Moro. Şi asta nu-i o ameninţare e o asigurare, domnul prim-ministru. Să vii tu în Bârlad şi să nu te opreşti pe la primărie, să n-ai bunul simţ să suni la primărie înainte că vii”, a declarat Solomon într-o conferinţă de presă, potrivit site-ului Bârlad Online.

Sursa: Realitatea

Ceea ce cred că nu ştie domnul Solomon este că, potrivit unor informaţii mai recente, premierul Aldo Moro nu a fost răpit şi asasinat de „Brigăzile Roşii” aşa cum s-a vehiculat prin presa internaţională, ci de „Gladio”, reţeaua teroristă de extremă-dreaptă finanţată şi organizată de CIA pe teritoriul Europei Occidentale în anii ’80.  Deci până la urmă pe fostul premier italian l-au ucis cei de dreapta, nu cei de stânga! 😆

2 păreri la “Premierul MRU ameninţat cu moartea de un deputat PSD

  1. Alex

    Poate a fost o iesire, dar necontrolata nu; se autocenzureaza cu totii mai ceva decat pe vremuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge