Reclama la chipsurile Lay’s interzisă de CNA

By | 26 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, marţi, somarea cu intrarea în ilegalitate a clipului publicitar pentru chipsurile Lay’s, ceea ce implică interzicerea difuzării acestuia, ca urmare a mai multor sesizări primite de Consiliu.

Deputatul Cristina Ancuţa Pocora şi Agenţia pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi au sesizat CNA cu privire la reclama pentru chipsurile Lay’s, care ar transmite ideea că „o femeie se defineşte exclusiv prin atributele sale fizice” şi ar promova frumuseţea prin chirurgie plastică. Pe de altă parte, şi Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi (ANES) a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la reclama pentru chipsurile Lay’s din cadrul campaniei „Fii pe fază”, care este difuzată pe aproape toate posturile de televiziune şi care „apelează la stereotipuri sexiste la adresa femeilor”.

Sursa: businessmagazin.ro

Era şi timpul să interzică porcăria asta de reclamă, care îndeamnă puştoaicele să câştige bani pentru a-şi pune silicoane, ca să nu-şi piardă iubitul. Iubit, pe care nu ar trebui să-l aibă la vârsta lor, principala prioritate fiind învăţătura.

Update: În ciuda acestei interdicţii, Pro TV a continuat să difuzeze spotul pe tot parcursul zilei.

3 păreri la “Reclama la chipsurile Lay’s interzisă de CNA

  1. vectorialpx

    Well… invatatura zici tu, dar nu e chiar asa in zilele noastre. Stupida reclama, ca multe altele de pe la noi.

  2. Pingback: Reclamă la Eugenia care promovează sexul în rândul copiilor | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge