Sunt fan Tetris

By | 21 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

De când am pus prima oară mâna pe un calculator şi până astăzi, nu mi-au plăcut deloc jocurile. Nu mi-am încărcat calculatorul cu zeci de „giga” de”shooter-e”, jocuri de strategie, simulatoare sau alte astfel de căcaturi plictisitoare şi mâncătoare de resurse.

O singură excepţie de la regulă, fac jocurile clasice, vechi, de tip „arcade„. Cel mai mult îmi place Tetris-ul în toate variantele sale posibile. Apoi „Mahjong” şi „Bricks„, jocul ăla în care trebuie să loveşti cu o bilă nişte cărămizi. 😆

Tetris-ul am impresia că dezvoltă inteligenţa şi viteza de reacţie în cazul luării unor decizii. Sunt păreri pur subiective, dar cert este că acesta este jocul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului.

Astăzi, mi-am adus aminte de el, după o perioadă destul de lungă şi mi-a venit brusc cheful să joc. Aşa că ma căutat pe Internet diverse variante. Am găsit un .exe, dar când am vrut să-l instalez conţinea un virusache troian, aşa că l-am abandonat. Am găsit în schimb o grămadă de variante online, în „Flash„, care sunt foarte mişto şi dacă salvezi fişierul .swf poţi să le joci şi offline.

http://www.tetrislive.com/

http://www.freetetris.org/

http://www.quacked.com/play-game/1190/Tetrix_2

Şi uite aşa am pierdut azi o zi întreagă, fără să fac mai nimic, în afară de a juca Tetris! 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge