Noroc cu Ceauşescu, că ne-a făcut metrou!

By | 1 iunie, 2010
Distribuie prietenilor!

În această dimineaţă am fost la facultate pe jos. Nu pentru că m-am gândit la grevă, ci pentru că aşa m-am obişnuit în ultimul timp, să fac mai multă mişcare şi ceva economii la buget, că de, e criză. Nu sunt decât 5 staţii de tramvai şi una de autobuz până acolo, aşa că, pentru un mare sportiv, ca mine, nu este nicio problemă.

Am ajuns cam într-o jumătate de oră. Pe drum, mare aglomeraţie de maşini. Am prins din urmă şi am depăşit 3 tramvaie înainte să ajung la destinaţie şi după aceea, nu a mai trecut nici unul din ele prin dreptul meu până acolo. Mă gândesc că mulţi au fost disperaţi şi au avut o zi de coşmar. Dar cum ar fi oare să se întâmple aşa în fiecare zi? Dacă nu făcea Ceauşescu metrou, la câte automobile sunt în Bucureşti şi la cât de prost merge RATB-ul, nu am fi păţit asta în fiecare zi?!

O părere la “Noroc cu Ceauşescu, că ne-a făcut metrou!

  1. Laocoon

    Zicea Nicu Ceausescu: voi in 25 de ani n-o sa fiti in stare nici macar sa zugraviti ce a facut tata. Si avea dreptate! In aproape 22 de ani de la revolutie, astia n-au reusit nici macar sa termine liniile de metrou construite in mare masura inainte de 1989 (Nicolae Grigorescu – Anghel Saligny; Gara de nord 2 – Laminorului). Cea din urma e gata pe jumatate abia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge