Cum să afli dacă cineva fură conţinut de pe blogul tău

By | 30 noiembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă ai un blog/site şi te consideri un scriitor talentat, având articole originale, pe poţi aştepta ca anumiţi indivizi – care au ales calea spre succes mai uşoară, numită furt – să îşi însuşescă anumite articole sau fragmente din acestea de la tine, fără să te anunţe şi fără să îţi ceară permisiunea.

Există o metodă de a afla dacă există pe Internet pagini cu conţinut similar cu cel generat de tine. Intră pe Copyscape.com şi introdu în câmpul de căutare adresa paginii de pe blogul tău, pe care vrei să o verifici. Va fi afişată o listă cu paginile de pe alte site-uri, care au un conţinut identic cu cel creat de tine.

Copyscape mai oferă, pe lângă acest serviciu gratuit şi alte servicii, plătite, care te pot informa dacă conţinutul tău este unic şi original sau poate monitoriza regulat Internetul căutând conţinut plagiat după paginile tale.

3 păreri la “Cum să afli dacă cineva fură conţinut de pe blogul tău

  1. Pingback: Cum să afli dacă cineva fură conţinut de pe blogul tău - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Dan Lee Post author

    Păi ai folosit serviciul gratuit care are un grad de toleranţă la diferenţele de conţinut şi pe urmă tipul a mai schimbat textul şi a mai adaugat în plus de la el. Copyscape găseşte în principal textele care au conţinut identic cu originalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge