Lămâia, remediu pentru cancer

By | 17 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Lămâia este un bun remediu pentru prevenirea şi vindecarea cancerului. Cel puţin aşa reiese din următorul mesaj pe care l-am primit pe e-mail de curând. Textul este tradus din limba franceză, limbă pe care nu o prea stăpânesc. Am făcut totuşi câteva ajustări şi corecturi pentru a fi mai uşor de citit şi de înţeles.

Lămâia şi cancerul!!!! Este sigur????
Institutul de sănătate I.L.C. 819 N.Str Charles Baltimore, MD 1201
Aceasta este ultima noutate în medicină, efectiv contra cancerului!!!
Citiţi cu atenţie mesajul care mi-a fost trimis, eu sper ca voi să-l urmaţi!!!!

Binefacerile lămâii

Lămâia este un produs miraculos pentru a omorî celulele canceroase. Ea este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia. De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le-ar aduce imense beneficii.

Voi puteţi de asemeni să ajutaţi un prieten care are nevoie făcându-l să ştie că sucul de lămâie îi este benefic pentru a preveni boala. Gustul său este agreabil şi el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Dacă aveţi posibilitatea plantaţi un lămâi în spaţiul sau în grădina dumneavoastră.

Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie pentru a nu putea fi atinse beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?

După cum ştiţi lămâiul este acolo jos, el nu ocupă mult loc şi este cunoscut pentru varietăţile sale de lămâi şi lime (??). Puteţi să consumaţi fructul în maniere diferite: puteţi să mâncaţi pulpa, să faceţi suc, să faceţi băuturi, şerbet, patiserii etc. I se atribuie multe virtuţi dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor.

Această plantă este un  remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate variantele de cancer. Se consideră de asemeni ca un agent anti-microbian cu larg spectru care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială foarte ridicată şi este antidepresiv, combate stresul şi bolile nervoase.

Sursa acestei informaţii este fascinantă; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de încercări efectuate în laborator după 1970, extrasele au relevat că ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plamâni, de pancreas…

Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un drog chimio-terapeutic utilizat în mod normal în lume, pentru incetinirea creşterii celulelor canceroase. Şi ce este încă foarte uimitor este că acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge nu numai celulele maligne canceroase, dar nu afectează celulele sanatoase.

Institutul de Ştiinţe în Sănătate, L.L.C. 819 N. Causez Street, Baltimore, MD 1201

Cei care cunosc bine limba franceză şi pot face o traducere mai bună, pot descărca documentul de aici: Beneficiile lamaii_franceza.

4 păreri la “Lămâia, remediu pentru cancer

  1. Pingback: Lămâia, remediu pentru cancer - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Nopalin

    Dupa ce am citit multe articole despre produse naturiste, pot spune ca multe alimente au efecte benefice petnru sanatate, dar daca noi ne batem joc de sanatatea noastra nici un remediu natural nu ne poate ajuta. LAmaia o fi buna in cancer, cum este buna si ceapa, si portocala, si strugurii
    .-= Nopalin´s last blog ..SambuRex – esenta de soc negru =-.

  3. ovidiu

    V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea spune, in cazul de cancer la colon, cum se administreaza lamaia sau sucul de lamaie !? Mii de multumiri anticipate si toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge