Ocupaţiile de astrolog şi prezicător incluse în C.O.R.

By | 1 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Începând de azi ocupaţiile de astrolog şi prezicător au devenit oficiale, ca urmare a intrării în vigoare a hotărârii de Guvern publicată joia trecută în „Monitorul Oficial”.

În Hotărârea privind aprobarea structurii Clasificării ocupaţiilor din România, la secţiunea „Alţi lucrători în domeniul serviciilor personale” apare şi categoria „astrologi, prezicători şi asimilaţi”, alături de „însoţitori şi valeţi”, „agenţi de pompe funebre şi îmbălsămători”. La aceeaşi secţiune sunt trecuţi şi instructorii auto.

Sursa: Hotnews.ro

Urmează cumva ca A.N.O.F.M. să deschidă cursuri de calificare pentru astrologi, numerologi, ghicitori în Tarot, cafea sau bobi?! Că prezicători avem din belşug: Băsescu, Boc, Isărescu… numai că nu prea le nimeresc cu ghicitul. 😆

Acum lăsând gluma la o parte, reglementarea acestor ocupaţii nu este un lucru tocmai rău, dar nu ar fi bine să ofere un motiv în plus pentru stat să mai jupoaie puţin românii cu profesii liberale. Personal iau foarte în serios ştiinţele ezoterice şi divinatorii, cu condiţia să fie practicate de către oameni cu har şi care chiar se pricep la aşa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge