Aripioarele de pui şi cancerul ovarian

By | 21 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Nu mâncaţi aripi de pui prea frecvent – în special femeile! Poveste adevarată….!

O doamnă a avut recent o tumoră la nivelul ovarului şi s-a dus la operaţie pentru extirpare. Chistul îndepărtat era plin cu sânge de culoare neagră. A crezut că a scapat de problemă după operaţie dar se înşela amarnic. A avut o recidivă câteva luni mai târziu. Speriată, a alergat la ginecolog pentru o consultaţie.

În timpul consultaţiei doctorul i-a pus o întrebare care a uimit-o: a întrebat-o dacă este o consumatoare de aripi de pui. Ea a răspuns că da, mirându-se că medicul îi ştie obiceiurile alimentare.

Adevărul este că în această lume modernă, puii sunt injectaţi cu hormoni steroizi care le accelerează creşterea astfel încât nevoile societăţii să fie îndeplinite. Aceste nevoi nu sunt altceva decât nevoile de hrană.

Puii injectaţi cu steroizi sunt injectaţi în regiunea gâtului sau a aripilor. Astfel că în aceste locuri se află cea mai mare concentraţie de steroizi (care oricum se va absorbi şi în restul organismului – nota traducatorului). Aceşti steroizi au efecte îngrozitoare asupra
organismului uman deoarece acelerează creşterea (inclusiv creşterea tumorilor). Ei sunt mult mai periculoşi în prezenţa hormonilor feminini deoarece duc la formarea de tumori chistice ovariene sau fibroame uterine… şi nu numai. Prin urmare sfătuiesc populaţia să-şi reducă drastic consumul de aripi de pui din comerţ (dar şi de pui din comerţ în general).

(Din câte ştiu eu acelaşi lucru se întampla cu carnea de vacă din comerţ şi cu peştele Pangasius. În plus puii şi vita sunt pline şi de antibiotice care duc la oboseală cronică şi la scăderea sistemului imunitar – nota traducătorului).

Primită pe e-mail.

4 păreri la “Aripioarele de pui şi cancerul ovarian

  1. Simona Marin

    Si ce carne putem sa mancam care sa nu fie injectata cu hormoni?

  2. Simona Marin

    Bine, dar in cazul in care nu am optiunea asta? Nici un fel de carne din comert nu e cat de cat mai sanatoasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge