Claudiu Bleonţ arată penisul jurnaliştilor

By | 24 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Claudiu Bleonţ a înnebunit?! Sau a găsit un truc de marketing pentru a-şi promova spectacolul „Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea”, în care joacă? Eu cred că sunt valabile ambele variante! 😆

Actorul Claudiu Bleonţ şi-a dat pantalonii jos şi le-a arătat penisul, pentru câteva momente, jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă organizată la Teatrul de Stat „Ioan Slavici” din Arad.

Vedeţi versiunea necenzurată pe Libertatea.ro

O părere la “Claudiu Bleonţ arată penisul jurnaliştilor

  1. seby

    Bleont a fost mereu frustrat de dotarea din pantaloni de asta sia- aratat-o A fost ca o refulare, este ca si cum marturisesti un pacat si dupa aceea esti absolvit. Si expresia lui „asa mica cum era, iti faceai treaba cu ea” arata frustrarea lui cu privire la marime.Daca nu era complexat nu pronunta cuvantul „mica”.
    Ca actor probabil este bun, nonconformist, dar ca individ este frustrat din cauza performantelor sexuale, si „aratarea” acesteia lumii in mintea lui a fost ca o usurare.
    Din pacate ptr el, chiar o are mica, daca avea ce arata poate unele doamne s-ar fi bucurat de vederea vreunui Terente…dar asa, a cazut in derizoriu..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge