Mi-am activat „portofelul electronic”

By | 29 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

După cum cred că aţi aflat şi după cum am mai scris şi pe aici, de la 1 mai se trece la eliminarea biletelor RATB de hârtie, acestea urmând să fie înlocuite cu card-uri electronice reîncărcabile.

Pentru că aveam nevoie de nişte bilete azi, m-am dus la un chioşc de prin cartier. Pentru că posed un abonament pe cartelă pentru toate liniile, pe care nu-l mai folosesc de vreun an şi ceva, am întrebat vânzătoarea dacă pot să-l transform în cartelă reîncărcabilă pentru „bilete electronice”. Asta pentru a nu mai plăti cei 1,6 lei în plus pentru un card nou.

Vânzătoarea mi-a spus că este posibil acest lucru, dar în ceea ce priveşte valabilitatea biletelor de hârtie începând cu această dată, nu prea era lămurită nici ea; mi-a spus că mai vinde astfel de bilete, dar nu ştie până când şi cât vor mai fi acestea valabile, dar oricum este un proces de durată.

Am fost să fac operaţiunea de preschimbare a cardului la un centru special de abonamente şi am încărcat şi 4 călătorii, ca să am pentru acest week-end. Nu prea îmi dau eu seama cum va funcţiona acest sistem, dar în fine…

O părere la “Mi-am activat „portofelul electronic”

  1. ina

    mai bine va functiona sistemul ” mersul pe jos” si ” mersul pe bicicleta” … saracii turisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge