Bookfest 2010

By | 13 iunie, 2010
Distribuie prietenilor!

Astăzi am fost la Bookfest 2010. Am reuşit acum, în ultima zi de târg, să ajung pe acolo, ca să mai mă holbez şi eu pe la cărţi, în speranţa că voi vedea ceva mai deosebit.

Mare lucru nu a fost anul acesta, cu excepţia, poate a salonului de carte străină, unde Spania a avut un loc de cinste. Dar şi acolo a fost mai mult de efect, deoarece la cărţi, nu prea aveai la ce te uita. În rest, acelaşi figuri ca la fiecare manifestare de acest gen: Gabriel Liiceanu, Vlad Zografi, Adrian Cioroianu, nişte arăboaice la standul de carte islamică, Manuela Golescu cu ale sale CD-uri cu poezie religioasă… A, Margareta Pâslaru parcă nu a mai fost pe acolo!

M-am plictisit destul de repede, pentru că titluri noi, faţă de ce se găseşte pe piaţă în mod normal, nu prea am văzut. De fapt titlurile nu erau chiar noi, nici faţă de Bookfest-ul de anul trecut. După ce am fost burduşit cu pliante şi cupoane de reduceri de tot felul, m-am hotărât să mă înscriu şi eu la o tombolă pentru un iriver Story, o chestie, zic eu, mai utilă şi mai mişto decât un iPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge