Mesajul pe Facebook al femeii care anunţă că se sinucide

By | 12 mai, 2011
Distribuie prietenilor!

Andreea Ionescu, fost funcţionar public şi mamă a doi copii a postat azi pe Facebook un mesaj în care anunţa că se sinucide şi explica şi motivele pentru care face acest lucru.

Fiind alertat de o cunoştinţă, soţul femei a plecat în grabă acasă şi a găsit-o pe aceasta teafără. Citiţi mai multe pe Realitatea.net

MA SINUCID

Iliuta te iubesc si sa fi puternic sa inveti bine sa ai o viata frumoasa si buna.

Gilda esti copilul pe care mi l-am dorit sit e iubesc mult.

Liviu esti sufletul meu pereche si iti multumusc pentru tot.

Iertati-ma dar This is it

De vina pentru tot sunt in ordine:

1. Mama mea, dusmanul vietii mele

2. Lucia Ana Varga care a fost mentinuta in functie si acum este deputat datorita mie. Si care nu m-a lasat sa-mi castig painea pentru mine si familia mea.

3. Florin Prisacaru din cauza caruia mi-am vandut casa si am ajuns in pragul saraciei. Incurajat de Varga, Prisacaru a deturnat fonduri de la primarii si nu mi-a platit lucrarile pe care le-am realizat pentru acestea lurari castigatoare, deturnand fondurile in folos propriu

4. Ilie Bolojan, cu ascendenta fulminanta: Prefect de Bihor, Secretar General al Guvernului si acum primar al Oradiei. Acum lucreaza cu firme de familie si-a uitat vechii colaboratori care azi mor de foame.

5. Adrian Domocos, primar de Beius, care s-a folosit de informatiile mele pentru a ajunge in scaun si apoi nu mi-a platit lucrarea pe care i-am facut-o si pentru care a castigat finantare de 5 miliarde de lei vechi. Tot incurajat de Varga bineinteles.

6. Ionescu Marcel tatal sotului meu un mos afemeiata de 95 de ani care nu ne-a putut intinde o mana de ajutor si practice ne-a lasat pe drumuri.

Pentru toate acuzele am dovezi care sunt pe hard discurile mobile, memoriile celor doua calculatoare pe care le utilizez.

Varga si Bolojan: Exista un master plan pentru infrastructura de apa si apa uzata in Bihor, realizat in 2006 si prezentat public in sedinta din 25 August 2006 la Consiliul Judetean Bihor, pe baza caruia s-au emis in 2007 doua hotarari de guvern HG 465 si HG 904 iar in judetul Bihor au intrat peste 128.000.000 Euro pentru apa si apa uzata. Bolojan era Prefect atunci, iar Varga seretar de stat la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile. In 2007, Varga a inclus Bihorul pe un Master Plan duplicate, in urma caruia Oradea, Beius si Tinca beneficiaza iar de fonduri prin POS Mediu. Atentie pentru lucrari similare, BEIUS si TINCA au primit fonduri pe OG7 si HG 465/2007 (Beius) si HG 904/2007. Ghiciti cine este beneficiarul principal: Oradea, al carei primar este Ilie Bolojan, care in 2007 era Secretar General al Guvernului Tariceanu, cel are a emis cele doua HG-uri susmentionate.

Deci banii publici intra ies pe diverse cai si intra iar.

Cand sriu acum and nu mai am un leu in portofel, nu am casa, nu am bani de chirie, contul firmei este blocat, copiii si animalutele pe are le am in grija nu mai au mancare, mama e nebuna si tot eu sufar iar dusmanii mei sunt bine-merci in fotoliile lor calde si se pregates pentru un nou mandate.

Si nu in ultimul rand cad eram intr-o disputa in presa cu Lucia Ana Varga, in martie 2010, cineva a intrat pe contul meu de mail, emitand pornografii la toata lista de contacte. Astfel nu am mai avut credibilitate in fata beneficiarilor si nu am mai putut sa contractez nici o lucrare.

Blestem pe toata linia de familie pe Varga, Prisacaru, Bolojan si Domocos. Sa aiba parte toata viata ei si copiii lor de ce am avut eu in ultimii trei ani.

Aveti grija de familia mea, de Iliuta, san u fie despartit de lucrurile lui frumoase pe care din toata saracia le-am pastrat cu grija, de Gilda care la fel este atasata de lucruri.

Aveti grija de Tasha si de cateii si pisicutel pe care le avem.

Liviu e si el la pamant. Poate il ajutati.

Adio!

Sursa: Facebook

2 păreri la “Mesajul pe Facebook al femeii care anunţă că se sinucide

  1. cumnatu'

    Pai unde este sinuciderea?A,ca avea niste probleme si le-a facut cunoscute prin reteaua de socializare este cu totul altceva.Parerea mea este ca doamna a fost inlaturata din niste combinatii si nu stia cum sa atraga atentia.Cine crezi ca o sa fie star tv pe la toate televiziunile de stiri?Doamna cu sinuciderea intrerupta.Pai ori suntem sinucigasi ori nu mai suntem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge