Partituri pentru chitară gratis

By | 27 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Azi am descoperit un site foarte util pentru cei care cântă la chitară sau alte instrumente şi ştiu să citească note. Se numeşte www.free-scores.com şi conţine o bogată colecţie de transcripţii şi piese originale, care sunt free, deoarece sunt încărcate de utilizatori.

Genurile muzicale sunt diverse, de la clasic, jazz, latino, până la hard rock, heavy metal, folk etc. Pe lângă note se mai găsesc şi tabulaturi pentru chitară şi fişiere audio cu piesele respective.

Sunt piese acolo pentru mai multe instrumente, dar pe mine mă interesează doar cele pentru chitară. Am descărcat, printre multe altele şi două piese foarte frumoase aparţinând lui Erik Satie, pe care vreau să le învăţ. 🙂

Gymnopédie no. 1

Gnossienne no.1

2 păreri la “Partituri pentru chitară gratis

  1. Samson ion

    Am cantat candva la chitara si acum am reanceput sa invat pentru a putea preda la niste copii :deocamdata 4 la numar tainele chitarei de la O. Imi trebuie multe materiale caere sa imi reaminteasca nu cu se canta, ca asta inca mai stiu ci cum se preda chitara.Tin sa precizez ca cei pe care ii invat sunt copii institutionalizati de la centru de copii Adorno pe langa Biserica Olari si nu primesxc nici un onorariu fac asta gratis si benevol.Va multumesc anticipat.

  2. Amator

    Domnule Samson, va pun o intrebare malitioasa:

    Centrul respectiv nu a reusit sa faca un contract de voluntariat cu vreun PROFESOR ATESTAT de chitara din Bucuresti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge