Nu mi-am ucis eu prietena, diavolul care mă controla a făcut-o!

By | 10 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Un tânăr american pe nume David Trivillo şi-a ucis prietena, o prostituată, cu 39 de lovituri de cuţit. Aflat în închisoare, acesta a declarat într-un interviu că nu este el cel care şi-a ucis iubita, ci demonul care locuia în trupul său şi îl controla poruncindu-i să comită crima.

Conform spuselor sale spiritele malefice au pus stăpânire pe el, după ce a făcut mai multe ritualuri satanice, în care a învocat diavolul să vină şi să îl posede. Dar oare aşa să fie sau criminalul foloseşte această poveste ca pe o scuză pentru fapta comisă?

3 păreri la “Nu mi-am ucis eu prietena, diavolul care mă controla a făcut-o!

  1. Bucur

    are dreptate tanarul diavolul find un criminal poate sa faca asta daca este chemat.Pentru detalii cititi biblia,in special cele 4 evanghelii.
    El nu trebuiea sa cheme pe diavol,evident.Atata timp cat Domnul Isus nu este mantuitorul personal a unui om diavolul abia asteapta sa ne ispiteasca…
    Bucur´s last blog post ..In cautarea unui telefon

  2. Alex

    Bucur, am o intrebare, daca tipul ala n-ar fi aflat de existenta diavoluluim cum si-ar mai fi justificat crima?
    Cum ar putea exista crimele si sinuciderile in afara unui sistem cultural care te invata de toate, incepand cu romanele obligatorii din scoli, cu educatia familiala samd? Bolile psihice sunt preponderent organice-cazul delirului schizofrenic, de exemplu. Dar cand un psihopat invoca idei, scheme de gandire, metode samd preluate din societate, ce parere ai despre asta? Pun pariu ca nici un sinucigas care s-a spanzurat n-ar fi facut asta daca n-ar fi aflat de la societate acel how to.

  3. Alex

    Iisus era impotriva idolilor falsi si a oamenilor disperati dupa un semn divin. Cum ar fi daca diavolul s-ar „incarna” (ce concept idiot) nu in urma incantatiilor, ci anterior lor, tot ce tine de ritual fiind un show usor demascabil pentru a camufla de fapt altceva? Nu ne intereseaza aici daca killerul era sau nu nebun, era sau nu posedat, ci doar ce a urmat dupa. Avem un bolnav, o victima, deci doua victime. Apoi cateva mii, zeci de mii de oameni care judeca gresit-de fapt sunt incurajati sa judece, sa arunce piatra. Sporirea judecatilor negative, acuzatoare, damnante la scara globala pare cat se poate de justificata, daca pleaca de la cazuri de acest gen, nu?
    In Star Wars se lansa ideea ca in fiecare om exista „procente” de bine si de rau, si raportul dintre ele dicteaza evolutia persoanei. E mult mai probabil sa avem reactii negative legate de criminal, decat sa ne rugam pentru sufletul celui omorat. Cred ca asa merg lucrurile, printr-un soi de rezonanta transmisa (astazi) prin internet, televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge