2012 va fi un an al schimbărilor majore

By | 31 decembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Ciclul de nouă ani, care se desfăşoară în perioada 2008 – 2017 este cel mai important ciclu de nouă ani din ultimele secole. Este un ciclu esenţial, atât de important, încât ne va schimba complet direcţia pe calea evoluţiei. În cadrul acestui ciclu de nouă ani, anul 2012 este un an 5 universal, ce reprezintă practic un punct de cotitură – calendarul Maya ne spune acest lucru, chiar dacă mulţi au exagerat un pic în interpretările lor.

2012

Schimbarea este singura constantă în acest univers – un adevăr pe care avem tendinţa să-l ignorăm în rutina noastră de zi cu zi. Din fericire, sau din păcate, anul 2012 promite să aducă această realitate în prim-planul conştiinţei noastre colective. Dominat de numărul 5, 2012 este dramatic din punct de vedere al întorsăturilor neaşteptate şi al transformărilor – toate făcând parte din cele care au loc în cadrul acestui ciclu mai lung, care este, el însuşi, un punct de cotitură.

În acest an esenţial 2012, vor fi schimbări, schimbări şi iar schimbări, acoperind tot ce există sub soare: economia (în SUA, Grecia, Italia şi Spania, pentru a numi câteva ţări), politica (cum ar fi tulburări în lumea arabă în continuare, rezultate şocante ale alegerilor din SUA, extinderea demonstraţiilor „Occupy Wall Street” şi escaladarea tulburărilor în Franţa şi Marea Britanie), mediul (nori toxici deasupra unor părţi din Asia, în special China, catastrofe cu deşeuri nucleare în ţările dezvoltate, o creştere alarmantă a problemelor de sănătate la nivel mondial, cum ar fi astmul şi autismul) şi orice altceva la care vă puteţi gândi.

Nimic nu va fi aşa cum era de aşteptat. Cutremurele şi inundaţiile, incendiile şi uraganele sunt doar vârful aisbergului. Puterea economică se deplasează de la Vest la Est şi înapoi. Cele mai mari economii din lume sunt prizonierele propriei lăcomii, şi, prin urmare, supravieţuirea lor devine dependentă de cei mai slabi. Arena politică, un circ deja aflat la numărul cu trei inele, continuă să se afunde tot mai adânc în nisipuri mişcătoare.

2012 este un timp al separării şi al clarificării crescânde – cine într-adevăr câştigă şi cine pierde cu adevărat, cine creşte şi cine scade. O parte importantă din populaţia globului va vedea speranţă în toate aceste schimbări, şi pe bună dreptate. Aceste transformări sunt necesare, altfel ele nu s-ar produce. Este o purificare a valorilor, ce netezeşte calea de urmat – vindecarea este în interior, ca să spunem aşa.

Indiferent dacă îl poţi vedea încă sau nu, viitorul este o promisiune atât de deosebită, atât de incredibil de frumoasă, încât imaginaţia ta nu ar putea, într-o mie de ani, să producă un vis care să i se potrivească. Cu toate acestea, înainte ca lumea să poată vedea şi să recunoască această promisiune, avem de făcut o cotitură. Şi despre asta e vorba în acest ciclu de nouă ani – în special anul 2012.

Cu vibrantul, rebelul, şi neconvenţionalul 5, care intră în scenă şi bombardează fiecare aspect al vieţii tuturor în 2012, cei care au dificultăţi în acceptarea schimbărilor se vor confrunta cu un drum mai greu. Acesta nu este un moment bun pentru a te baza pe starea de fapt. În schimb, păstraţi veniturile la un nivel mare, relaxaţi-vă şi lăsaţi vântul să facă restul. Totul va fi bine.

Sursa: numerology.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge