O prinţesă japoneză prezice Apocalipsa în 2012

By | 7 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

De câteva zile circulă pe Internet o înregistrare video de la o conferinţă din data de 2 ianuarie, în care prinţesa japoneză Kaoru Nakamaru, vorbeşte despre Apocalipsa care ar urma să vină în acest an.

Prinţesa spune că a obţinut trezirea spirituală în anul 1976, când i s-a deschis „cel de-al treilea ochi” (Ajna chakra) şi a început să comunice spiritual cu extratereştrii şi oamenii care locuiesc în lumea subterană.

Conform predicţiilor acestei prinţese japoneze, începând cu data de 21 decembrie 2012, planeta noastră va trece în a cincea dimensiune. Trei zile şi trei nopţi nu va putea fi folosită electricitatea, va fi întuneric total, nu se vor vedea nici Luna nici stelele şi după aceste evenimente vor fi salvaţi doar circa 10.000 de oameni de pe tot Pământul.

Oculta Mondială, sau Guvernul Invizibil, cum spune prinţesa, ar avea cunoştinţă de aceste evenimente şi ar fi pregătiţi să intre în adposturi subterane construite din timp în mai multe ţări, cum ar fi SUA (Atlanta), Norvegia, Polonia, Elveţia sau Australia.

Singura cale de salvare a omenirii, spune ea, este purificarea noastră fizică şi spirituală. Estenţa universului ar fi lumina dragostea şi energia şi noi ar trebui să ne umplem conştiinţa cu aceste elemente şi să alungăm orice urmă de întuneric care ar putea pătrunde.

Fizic ne putem purifica evitând să bem băuturi din doze de aluminiu, care fac foarte mult rău organismului.

Prinţesa mai vorbeşte şi despre teoria reîncarnării, despre spune că a experimentat-o şi este adevărată şi mai spune că sufletele noastre au fost dezbinate foarte mult începând cu 1913 (anul înfiinţării Rezervei Federale a SUA n.r.)

Personal consider toate aceste lucruri fabulaţii şi propagandă New Age, mai ales că cei de la NASA au infirmat zvonurile legate de anul 2012 şi aşa-zisele „profeţii mayaşe”. Ceea ce mi se pare interesant este faptul că aceste lucruri sunt spuse de o prinţesă japoneză, deci de un membru al familiei imperiale japoneze, care poate avea legături cu Illuminati.

Videoclipul original a fost şters de pe Youtube, ca urmare a încălcării drepturilor de autor, aşa că nu ştiu cât va mai rezista şi cel pe care îl postez aici.

3 păreri la “O prinţesă japoneză prezice Apocalipsa în 2012

  1. Maya

    Personal cred ca cei de la NASA dezinformeaza cat pot de mult!!!! Eu cred in ceia ce zice printesa japoneza…mai degraba (si-n mod sigur) cei care fac presa sunt cumparati de iluminatii negri si le fac jocul …
    Dar DUMNEZEU STIE ADEVARUL….

  2. aloe

    Numai Dumnezeu stie ce va fi… traim si vedem, oricum nu putem interveni nicicum… Spiritualitatea e o cale prin care putem intelege mai multe..daca mai avem timp…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge