Cum ar fi dacă rromii ar conduce România?

By | 5 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

După ce am citit ce a declarat Edu Adrian, preşedintele „Asociaţiei creştin-democrate a romilor” şi candidat la Primăria Sectorului 5, din partea Partidului România Europeană, mă tot întreb cum ar fi dacă întreaga putere politică din România ar fi în mâinile etniei rrome.

Da, în trecut eu am susţinut-o pe Elena Băsescu. Chiar şi pe Elena Udrea. Dar, apoi am văzut dezastrul pe care l-a cauzat guvernarea PDL. Aşa că m-am gândit să candidez la Primăria Sectorului 5. Pe mine nu mă interesează reabilitarea termică a blocurilor şi infrastructura. Foamea este principala problemă a oamenilor, şi a ţiganilor care locuiesc în Sectorul 5. Să ţineţi minte: Ceauşescu a păţit ce a păţit fiindcă românilor le era foame. Eu am nişte proiecte cât se poate de originale. Dacă voi câştiga funcţia de primar, promit să plantez lângă fiecare staţie de tramvai pomi fructiferi – pruni, meri, peri – pentru ca cetăţenii să aibă ce mânca. Pe maidanele din Ferentari se pot planta pepeni. Cât despre mine, dacă o să câştig primăria, o să-mi cumpăr un BMW. Doamne ajută!

Sursa: Inpolitics.ro

Vă daţi seama că toată România ar mânca numai fructe, pe care le-ar culege direct din copaci şi toţi rromii ar avea BMW-uri, dar nu ar avea pe unde să circule cu ele, pentru că pe ei nu îi interesează deloc infrastructura?! 😆

Dar staţi puţin, cu excepţia fructelor, nu cumva e tot la fel şi acum?!

2 păreri la “Cum ar fi dacă rromii ar conduce România?

  1. remy71

    In afara de infrastructura ce a spus omul asta asa de rau?
    Eu ma gindesc la chestia cu plantatul de ceva ani.
    In jurul blocurilor sunt o gramada de gradini in paragina.
    Ar fi rau daca am planta ceapa,rosii,usturoi,cartofi etc?
    Pe vremea lui ceausescu se cultiva si ultima particica de teren.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    @remy71: De unde ai tras tu concluzia că articolul ăsta vrea să arate că a zis ceva de rău? Totuşi un primar care spune că nu e interesat de reabilitări şi infrastructură, e un primar bun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge