De sâmbătă vom avea bilete unice pentru metrou şi RATB

By | 1 noiembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Cică de pe 3 noiembrie RATB va lansa pe piaţă bilete unice valabile atât la metrou cât şi pe liniile de transport urban rutier. Însă nu prea îmi place modul cum vor putea fi folosite aceste noi tipuri de bilete electronice, care va imita puţin sistemul de credite folosit în reţelele de telefonie mobilă.

Astfel, biletul unic 60 de minute, care va costa cinci lei, va fi valabil o oră de la prima validare şi va avea un număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât şi la Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), precizează sursa citată.

Apoi, la preţul de 30 de lei, va fi disponibil biletul unic multiplu cu 10 călătorii de câte 60 de minute pentru fiecare dintre acestea. Biletul va avea număr nelimitat de validări pentru fiecare călătorie în perioada de valabilitate, atât la Metrorex, cât şi la RATB.

Călătorii vor putea circula şi cu abonament unic de o zi, care va costa 16 lei. Acesta va fi valabil timp de 24 de ore de la prima validare şi va avea număr nelimitat de validări în perioada de valabilitate, potrivit Metrorex.

Sursa: Adevărul

Poate nu am înţeles eu bine, dar e puţin aiurea să iei cu 5 lei un bilet, ca să mergi cu metroul până la serviciu şi după o oră să nu mai fie valabil, după ce l-ai validat o singură dată. Astfel de oferte, cred că ar fi potrivite doar pentru curieri, sau persoane care circulă foarte mult, schimbă des mijloacele de transport şi se deplasează mai tot timpul.

O părere la “De sâmbătă vom avea bilete unice pentru metrou şi RATB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge