Cu trotineta de nebun prin Bucureşti

By | 1 ianuarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Azi am profitat de ocazie şi mi-am făcut o dambla mai veche. Îmi doream de mai multă vreme să fac o plimbare prin Bucureşti atunci când oraşul este pustiu. Şi cum singurele momente în care acest lucru se întâmplă sunt cele imediat după sărbători, am prins momentul azi şi am scos trotineta la plimbare.

trotineta-mea

Am luat-o pe B-dul Decebal, apoi pe Unirii, unde trotuarul era plin de cioburi de sticle şi farfurii şi pungi cu tot felul de gunoaie aruncate de la ferestrele civilizaţilor care locuiesc pe acolo. Am ajuns în Piaţa Unirii, am trecut pe la fântâni şi am continuat drumul până la Casa Poporului, după care am traversat Parcul Izvor. Am trecut podul şi profitând de pantă am băgat viteză până la parcul Cişmigiu.

Acolo am făcut o pauză mai lungă pentru că deja eram obosit. După o noapte de ţuică, vin, sarmale, cârnaţi, tort şi multe altele e mai dificil să faci efort! În parc era destul de multă lume, deşi patinoarul era închis. Am dat câteva ture pe acolo, dar a trebuit să fac slalom printre babele care mergeau în reluare şi porţiuni unde gheaţa nu s-a topit şi cu ocazia asta mi-am murdărit şi trotineta în ultimul hal.

patinoar-cismigiu

În continuare am trecut şi pe Universitate, unde încă mai era Târgul de Crăciun. Acolo se vindeau tot felul de chestii, printre care bere fiartă (oribil!) şi mâncare indiană, iar la difuzoare se auzeau colinde americăneşti în care o tanti zicea că a dat foc la casă de Christmas. 😆

targ-craciun-universitate

Am ieşit din târg şi am mers pe bulevard până la Unirii şi apoi la Sfânta Vineri, de unde am luat tramvaiul spre casă. Oboseala îşi spusese cuvântul şi nu cred că aş mai rezistat până acasă, mai pe trotuarele cu aspect lunar ale capitalei europene în care locuiesc.

Se zice că ce faci în prima zi după Revelion, aia vei face tot restul anului. Oare asta am să fac eu în 2013?! 😀

O părere la “Cu trotineta de nebun prin Bucureşti

  1. Pingback: Bicicleta dăunează grav sănătăţii | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge