Reclama de tip interstiţial

By | 3 februarie, 2013
Distribuie prietenilor!

Cei care îmi citesc blogul frecvent, cred că au observat în ultimele zile o schimbare în ceea ce priveşte prezentarea conţinutului. De fiecare dată când accesează o pagină oarecare, după 3 secunde se face redirectarea către o pagină pe fond albastru care conţine o reclamă.

Este vorba de un sistem de publicitate, pe care l-am introdus experimental, care se numeşte în new media „interstiţial”. Aşa cum îi spune şi numele este o reclamă care se intercalează între pagina de pornire şi cea pe care vreţi să ajungeţi.

În ultimele două zile am observat că majoritatea celor care îmi accesează blogul, în momentul în care se încarcă reclama, în loc să aştepte cele 5 secunde setate pentru vizualizarea ei şi apoi să dea click pe butonul portocaliu din dreapta sus, pe care scrie „Sări peste”, sau „Skipp Ad”, (în funcţie de limba setată penttru pagină) ei folosesc butonul „Back” al browserului, întorcându-se la pagina de unde au plecat, după care încearcă să intre din nou pe blog şi tot aşa.

Pe mine mă avantajează acest lucru, pentru că îmi creşte mult numărul de afişări, dar pentru cititori este cam incomod şi descurajant să accesezi un blog în acet mod. 😀

În concluzie, folosiţi cu încredere butonul portocaliu „Sări peste”, sau „Skipp Ad”, pentru a închide fereastra şi nu vă panicaţi când vedeţi acea numărătoare inversă, nu e vorba de o bombă! Este vorba doar de cele 5 secunde în care pagina trebuie să fie în mod obligatoriu afişată. 🙂

3 păreri la “Reclama de tip interstiţial

  1. Sergiu

    E profitabilă această reclamă?
    Ai idee câți vizitatori alungă?
    Am ajuns aici „condus” de către Google, dar deși am găsit lucruri interesante pe aici, nu mă voi reîntoarce din cauza acelei reclame.
    Îți recomand să cauți o altă metodă de monetizare care să-i streseze mai puțin pe vizitatorii tăi.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Intri pe site-ul adf.ly, îţi faci cont, scurtezi linkurile de pe blog şi/sau introduci în paginile lui codul pentru interstiţial pe care ţi-l dau ei şi gata! Totul e ca blogul ăla gratuit să accepte scripturile şi să nu le blocheze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge