Eclipsă de Lună şi alte fenomene astrale

By | 25 aprilie, 2013
Distribuie prietenilor!

Dacă în ultimul timp v-aţi simţit mai nervoşi, iritabili, îngrijoraţi sau depresivi să ştiţi că este din cauza unor fenomene astrale ce au loc în aceste zile.

În această seară va avea loc o eclipsă parţială de Lună. De asemena este Lună Plină în Scorpion, o zodie aflată în legătură cu zonele abisale, primitive ale psihicului nostru. Aceste fenomene vor spori agresivitatea, tendinţele infracţionale sau problemele psihice în cazul celor mai labili. Totodată în tradiţiile orientale se spune că eclipsele produc o ardere accelerată a karmei, având ca efect purificarea acesteia.

Aceste fenomene cosmice pot afecta şi animalele, făcându-le mai agitate şi mai agresive ca de obicei.

Din punct de vedere astrologic situaţia este şi mai interesantă. Luna Plină în Scorpion este în conjuncţie cu Saturn aflat în mişcare retrogradă şi cu Nodul Lunar Nord şi în opoziţie cu Soarele, Marte, Nodul Sud şi Venus aflate toate în Taur. Acest lucru va tensiona şi mai mult situaţia, cei mai afectaţi fiind, fireşte cei din zodiile Scorpion şi Taur, dar şi ceilalţi vor simţi efectele în funcţie de Ascendent şi de casele astrologice corespunzătoare.

astrograma 25-aprilie-2013

Cu ocazia acestei eclipse de Lună, va mai avea loc şi un alt fenomen, numit Luna roz. Datorită faptului că Luna se va afla timp de aproximativ 2 ore în penumra pământului, va căpăta o nuanţă roşiatică, mai închisă, de aici şi denumirea. Fenomenul incepe la ora 21:03 (pe 25 aprilie) si se termina la ora 01:11 (pe 26 aprilie).

Eclipsa va avea loc în această seară începând cu ora 22:54 (ora României), va dura 27 de minute şi va fi vizibilă şi în ţara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge