Jumătate din britanici vor face cancer până în 2020

By | 10 iunie, 2013
Distribuie prietenilor!

Aproape jumătate din populaţia Marii Britanii, până în 2020, va face cancer în timpul vieţii – dar 4 din10 indivizi vor supravieţui bolii, a declarat cea mai importantă organizaţie de caritate pentru cancer din ţară.

Predicţia surprinzătoare făcută de „Macmillan Cancer Support” a venit cu avertismentul că, în ciuda ratei mai bune de supravieţuire, îngrijirea persoanelor care suferă de cancer şi a supravieţuitorilor acestuia, reprezintă o „provocare herculeană” pentru societate şi NHS (Sistemul Naţional de Sănătate n.t.), în deceniile următoare.

Macmillan estimează că în primul rând de luat în considerare este îmbătrânirea populaţiei din Marea Britanie, precum şi şansele mereu îmbunătăţite de supravieţuire cancerului.

Proporţia de oameni care vor face cancer la un moment dat în viaţa lor a crescut cu mai mult de o treime în ultimii 20 de ani, a declarat organizaţia caritabilă, iar dacă tendinţele actuale continuă, acest număr va creşte la 47% din populaţie în doar 7 ani.

Pe măsură ce oamenii trăiesc mai mult, proporţia populaţiei care face cancer – adesea mai târziu în viaţă – a crescut dramatic. O diagnosticare şi un tratament mai bune înseamnă că mai mulţi oameni ca oricând supravieţuiesc bolii – dar trăiesc după aceea cu efecte fizice şi emoţionale debilitante.

Sursa: The Independent

Vedeţi ce simplu e acum?! Nu mai e nevoie de războaie, de masacre, de lagăre de exterminare… cu OMG-uri, mâncare cu chimicale, poluare, chemtrails, radiaţii, se rezolvă totul mai silenţios şi mult mai eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge