Victoria Nuland a venit în control în colonia România

By | 12 ianuarie, 2014
Distribuie prietenilor!

Conform discursului, repetat zi de zi de guriştii oficiali, România nu este o colonie SUA sau UE, este o ţară independentă, membră a Uniunii Europene, care îşi clădeşte un viitor luminos în drumul său măreţ către Vest.

Dacă e chiar aşa, atunci de ce madam Nuland a venit în România “în control”, aşa cum spune celebrul prestidigitatór verbal Răzvan Theodorescu şi de ce îi tratează pe oficialii români ca pe nişte supraveghetorii de sclavi, care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor „cezarului”?

Invitat la Antena 3, academicianul Răzvan Theodorescu a vorbit pe marginea acestui subiect. ”A venit într-o vizită, care este şi un control, într-o ţară în care ambasada SUA, după opinia mea, este pur decorativă şi nu prea ştie ce se transmită. S-a întâlnit cu unele persoane, nu s-a întâlnit cu altele. Ar fi trebuit să-l vadă pe Victor Ponta, din moment ce s-a întâlnit cu Traian Băsescu”, a spus academicianul Răzvan Theodorescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Sursa: DCNews

Aşadar, vechii komisari sovietici de la Moscova, au fost înlocuiţi cu noii komisari dimocrăsi ai SUA, gen Victoria Nuland!

2 păreri la “Victoria Nuland a venit în control în colonia România

  1. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  2. red

    important este ca f multi romani se bucura ca vin stapinii sa-i certe pe vatafii localnici si cred ei ca asta este bine ca cica vestul se ocupa s-o duca romanul bine sa aibe stat de drept civilizatie si alte binefaceri care stie el precis ca sint in vestul iubit. uite comentariul standard al taranului prost care este majoritar:
    “la ce ne putem astepta? Excluderea din UE pentru ca nu indeplinim standardele unui stat de drept.
    -Unde putem sa mergem si ce putem sa facem? Mergem in CSI, unde se aplica aceleasi reguli.Adica Comunitatea Statelor Independente in frunte cu mama noastra Rusia.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge