Masonii îşi fac un mare templu în Bucureşti

By | 7 noiembrie, 2014
Distribuie prietenilor!

Marea Lojă Naţională din România a francmasonilor vrea să construiască un mare centru de evenimente lângă Romexpo. Noua construcţie a francmasonilor ar urma să fie ridicată pe un teren aflat în proprietatea statului. Conform proiectului prezentat miercuri în Comisia de Urbanism a Primăriei Capitalei, în noua clădire vor fi amenajate o parcare subterană, 8 săli de spectacole, un restaurant, un club, dar şi un muzeu şi o bibliotecă. De asemenea, noua clădire va deveni sediul organizaţiei, informează B365.ro.

Terenul pe care ar urma să fie ridicată noua construcţie are 2.448 de metri pătraţi şi a fost primit de francmasoni de la RA-APPS printr-o hotărâre de Guvern. Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri „de interes public”, în decembrie 2013. Marea Lojă va folosi timp de 49 de ani terenul de 2.500 metri pătrati, care se află în vecinătatea complexului Romexpo din Capitală.

Sursa: Tricolorul

Dacă construia pe acolo BOR vreo catedrală, pe terenul statului, să vezi ce de ONG-uri şi asociaţii „cetăţeneşti” s-ar fi revoltat, ar fi protestat şi ar fi luat atitudine civică, dar aşa, e linişte şi pace!

2 păreri la “Masonii îşi fac un mare templu în Bucureşti

  1. Pingback: Masonii își fac un mare templu în București |

  2. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge