Marş internaţional împotriva Monsanto la Bucureşti

By | 24 mai, 2013
Distribuie prietenilor!

Sâmbătă 25 mai, va avea loc la Bucureşti un marş internaţional anti Monsanto. Punctul de pornire este Piaţa Operei, la statuia Eroilor Sanitari, iar ora de începere este 15:15. Traseul începe în Piaţa Operei, continuă pe Bd-ul Kogălniceanu, Bd-ul Regina Elisabeta, până la Universitate, apoi pe Bd-ul I.C. Brătianu, până la Piaţa Unirii, unde va avea loc protestul final.

Marşul se înscrie în cadrul manifestaţiilor internaţionale împotriva corporaţiei Monsanto programate în acest week-end în întreaga lume.

Activişti din întreaga lume se pregătesc pentru un week-end de manifestaţii de protest împotriva Monsanto, gigantul biotehnologic acuzat de inginerie genetică în domeniul agriculturii şi hranei, închizând ochii la implicaţiile potenţial letale asupra sănătăţii.

Organizat de mişcarea „Marş împotriva Monsanto”, aproximativ 200.000 de activişti vor participa la o campanie masivă care acoperă şase continente, 40 de naţiuni, şi cel puţin 48 de state din SUA.

Sursa: RT

Cei care vor să se înscrie la eveniment sau să afle mai multe informaţii, pot consulta pagina corespunzătoare de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge