Asaltul trupelor americane asupra copiilor de la Deveselu

By | 12 aprilie, 2015
Distribuie prietenilor!

Dacă nu ştiaţi, militarii americani de la baza din Deveselu, pe lângă misiunea lor strict militară au şi o misiune culturală, un război de americanizare dus cu populaţia băştinaşă, care trebuie descreştinată şi occidentalizată.

Militarii NATO americani de la Deveselu au organizat pentru copiii români o „vânătoare de ouă” în curtea şcolii din localitate.

La şcoala din Deveselu, iepuraşul de Paşte a venit mai devreme. Militarii bazei NATO s-au gândit să le facă elevilor o surpriză şi au organizat o ”vânătoare de ouă”. Obiceiul cunoscut în Statele Unite i-a făcut extrem de bucuroşi pe micuţi.

Sursa: Observator.tv

Militarii americani îmbrăcaţi în civil au ascuns ouă de ciocolată cu surprize în curtea şcolii, pe care copiii le-au găsit şi s-au bucurat foarte tare. Ei au fost foarte încântaţi şi speră ca americanii să mai vină şi la anul. La sfârşit micuţii au mai rămas cu „noii lor prieteni” să înveţe să joace fotbal american.

Vedeţi voi, la noi, la români, Sfintele Paşti este cea mai mare sărbătoare creştină, aceea a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos. Aşa am apucat de la strămoşii noştri şi aşa am dus mai departe până acum. La amerciani, Paştele este o sărbătoare păgână şi se numeşte Easter, de la numele zeiţei babiloniene Iştar. Legenda spune că zeiţa, pentru a salva de la moarte o pasăre, a transformat-o în iepure. Prin urmare, cu toate că a devenit iepure, pasărea a continuat să facă ouă. De aici şi credinţa că iepuraşul aduce ouă de Paş… pardon, Easter!

Deci militarii americani vor să îi înveţe pe copiii de la Deveselu să renunţe la ideea de înviere a lui Hristos şi să adopte mitul păgân al zeiţei Iştar. Ar putea continua în acest fel şi de Halloween, când ar avea ocazia să le explice copiilor cum se fac ritualurile satanice, de invocare a demonilor, în care se sacrifică animale sau chiar nou-născuţi.

La sfârşitul ceremoniei ar putea face conferinţe, în care micuţii să înveţe că familia nu înseamnă doar mama şi tata, ci poate fi compusă şi din doi sau mai mulţi tătici, sau două sau mai multe mămici. Sau copiii ar putea înţelege, prin jocuri educative, că pedofilia nu este o tulburare psihică, ci un lucru natural, la fel ca şi homosexualitatea.

De Crăciun copiii de la Deveselu ar putea fi învăţaţi că nu este vorba de naşterea Domnului Iisus, ci de Santa Claus, moşul ăla gras, cu barbă albă, îmbrăcat în roşu, care e şofer pe o sanie cu reni zburători şi face mereu reclamă la Coca-Cola. Şi să nu uităm de cadouri! Copii ar putea primi în dar cadouri de la Moş nişte jocuri video educative, prin care vor putea învăţa cât de distractiv este să omori alţi oameni de la distanţă, aşa cum fac bravii militari americani, cu dronele prin Pakistan şi Afghanistan, care sunt teleghidate de la baze de prin Arizona. Ce cool!!!

Slavă Domnului că Parlamentul a anulat legea aia nedreaptă, care limita numărul militarilor americani, care pot staţiona în România, la doar 3000! Acum vom fi cu toţii în siguranţă, scutul ne va proteja, copiii noştri vor fi educaţi şi formaţi în spirit păgân/liberal, dar cel mai important e că americanii ne vor apăra de ruşii ăia răi, care vor să ne invadeze şi să ne îndoctrineze cu obscurantismul lor ortodox. 😀

4 păreri la “Asaltul trupelor americane asupra copiilor de la Deveselu

  1. Ploaia de cuvinte

    Nu doresc sa intru in dispute inutile, dar traditia cu ascunsul darurilor in iarba se practica si in Banat si Transilvania de sute de ani. Mai mult, sarbatoarea pagana amintita in text, se regaseste si in traditia germana, preluata de catre sasii nostri: „La vechii germani exista un festival de primavara numit Ostertaga sau Aostortaga. Etimologic, Eostre/Ostara provine din radacina germanica AEW care semnifica lumina si sta la baza cuvantului austron, prin care este desemnat rasaritul soarelui. ” – Deutsche Mythologie by Jacob Grimm (unul dintre fratii Grimm). Ostara era zeita primaverii si a fertilitatii. Deci, sa nu dam vina pe americani degeaba.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Înseamnă că americanii i-au plagiat pe bănăţeni. Trebuie să ceară despăgubiri de la SUA.

    Nu dă vina nimeni pe americani, dar ar trebui să nu se mai bage ei să schimbe tradiţiile băştinaşilor. Te pomeneşti că şi fotbalul american se practică de sute de ani în Transilvania! 😆

  3. Pingback: Cine sunt adevăraţii terorişti? | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge