Poliţia Română cumpără un sistem de recunoaştere facială

By | 22 mai, 2020
Distribuie prietenilor!

Poliţia Română achiziţionează un sistem de recunoaştere facială în cadrul unui contract în valoare de 4.779.000 lei. Poliţia cumpără soft pentru identificare facială, servere, licenţe şi soluţii de stocare, dar şi training pentru peste 200 de persoane. Locul principal de executare este sediul IGPR.

Potrivit datelor publicate pe SEAP, contractul a fost atribuit prin licitaţie firmei Dataware Consulting.

„Soluţia informatică pentru recunoaştere facială” va oferi funcţionalităţi de căutare/verificare/comparare ale imaginilor faciale digitale din baza de date asociate cu cele provenite din diferite surse, precum telefoane mobile, camere de supraveghere, reţele de socializare, camere de la bancomate, se arată în caietul de sarcini.

Proiectul va duce la îmbunătăţirea colectării datelor în cadrul „activităţilor informativ-operative şi de cercetare penală şi la extinderea cooperării şi a acţiunilor de prevenire şi combatere a formelor de criminalitate gravă şi terorism”.

Sursa

Oare cine să fie teroriștii? Nu cumva ”asimptomaticii” și cei care refuză să poarte mască, să fie termoscanați, vaccinați și în general toți cei care refuză să se încoloneze cuminți, precum vitele la poarta abatorului?

4 păreri la “Poliţia Română cumpără un sistem de recunoaştere facială

  1. DPG

    Pubela română face orice posibil care să devenim ca în Matrix, niște roboți cu cod de bare pe ei ! Și ăsta este doar începutul !

  2. ioanca

    Da, pubela asta, sau mai bine zis groapa cu gunoi intelectual, adunată de plăvan, au primit ordin şi vor să descopere scursura care îi tot agită nelăsându-i să-şi extermine prin căpuşeală victimele, oile amorţite, corona-virusate prin 5g, da funcţionează, în unele zone la capacitate maximă, sunt pitite în cam toate supermarketurile, de unde apare oare senzaţia aceea de uscăciune şi tuse seacă, chiar cu mască să fii, de când vor să ne iradieze la glanda pineală şi să ne marcheze termic, prefer să-mi fac cumpărăturile la magazinele mai mici, mai sunt şi pe acolo troli care au camere trei d, dar îi evit pe cît posibil.

  3. Bogdan

    Azi am văzut cu ochii mei un patron de la o fermă din județul Prahova cum a fost cipat. Dacă refuza ciparea își pierdea ferma. Adică pâinea. Mi-a spus un lucru care trebuie să ne pună pe gânduri. Ciparea a început în România. Mai întâi patronii români iar după angajații și șoferii de taxi. Presa tace în legătură cu începerea cipizarii populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge