7 păreri la “Pseudo-știința este noua religie mondială

  1. Realistul

    În trecut, sclavii, iobagii,țăranii , muncitorii se m-ai răsculau împotriva stăpânirilor , mai dădeau foc templelor și m-ai beleau din preoți,boieri,nobili,stăpâni, patroni,monarhi,erau conștienți de situația în care se aflau ,erau solidari uni cu alți,căutau soluții de eliberare, (solidaritate de clasă). Astăzi sclavii sunt resemnați,chiar fericiți și solitari(„competitivi”,dezbinați,fără cunoștință de clasă,lumpeni) , „dă dreapta”,își admiră călăii îi divinizează ,ne înțelegând că elita are ca principală preocupare asigurarea privilegiilor din care rezultă confortul material și luxul,totul pe spinarea vulgului profan hrănit cu iluzii. Nu degeaba lupta de clasă a fost combătută cu atâta virulență de elite, practic au dezarmat proletariatul,l-au aruncat înapoi în epoca sclavagista. Lupta de clasă, nu a fost o invenție a marxismului ci a burgheziei în lupta cu nobilimea feudală, fără luptă de clasă nu poate exista progres social, doar stagnare sociala.

  2. Realistul

    Nu întâmplător, vulgul este obișnuit cu „păstrarea distanței sociale” , când corect ar fi fost „păstrarea distanței fizice”. În viitor un om de rând va fi acuzat penal dacă se va apropia fizic de o persoană cu un statut social mai înalt,pentru nerespectarea distanței sociale .în viitor s-ar putea să avea o societate pe caste pe modelul indian.

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Societatea pe caste pe model indian se numește fascism. Fasciștii din perioada interbelică erau toți yoghini și s-au inspirat după modelul indian.

  4. Dan Tănăsescu Post author

    Liberalismul este ideologia burgheziei și ca și marxismul își are originile în Iluminism, adică satanism. De aceea, ambele doctrine au la bază progresul și revoluția, care înseamnă distrugerea ordinii naturale, lăsate de Dumnezeu, pentru a-o înlocui cu o nouă ordine de tip satanic.

  5. Dana

    Desigur, populatia creste de nu o mai incape Terra, dar si peste jumatate din alimentele Terrei, in stare bruta sau nu, se arunca la gunoi cu o frenezie demna de o cauza mai buna. Dar despre acest mic detaliu se tace.

  6. Dan Tănăsescu Post author

    Pe Terra ar putea să trăiască lejer și 70 de miliarde oameni. Iar mâncarea se aruncă doar în țările occidentale, unde densitatea populației este mult mai mică decât în Asia sau Africa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge