Ne bagă din nou în stare de urgență?

By | 1 octombrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Fondatorul SameDay Courier, prima companie de curierat din Romania listată la bursă, Octavian Bădescu, scrie că are informații din „surse credibile” că autoritățile vor reintroduce starea de urgență.

„Din anumite surse credibile am înțeles ca din 01.10 sau din 15.10 se va reintroduce starea de urgență, bineînțeles cu inițiativa/acceptul PNL/USR+/PSD. Acum tac toți pentru că vin alegerile locale.

Mare atenție la asupritori, ăștia ne vor ține așa până ne sărăcesc, devenim dependenți de ei, ne modifică comportamentele și o vor face atât timp cât le tolerăm atacul la libertate și proprietate al acestor noi comuniști sau fasciști, care nu au niciun respect pentru cei care plătesc, nu îi consultă și nu le lasă posibilitatea de a alege. Inducerea fricii și obligarea sunt noile politici de stat”, a scris Bădescu, cel care candidează ca independent pentru funcția de Primar al Capitalei.

O altă mărturie vine de la publicistul Iulian Capsali, care a aflat același lucru de la un cunoscut angajat la centrala atomo-electrică de la Cernavodă.

„Am un cunoscut care lucrează la centrala atomo-electrică de la Cernavodă. Deja de o lună de zile li s-a pus în vedere ca să-și facă turele pentru un lockdown (carantinarea populației), prevăzut pentru sfârșitul lui octombrie sau noiembrie. Fiind obiectiv de grad zero, trebuie organizat la micron totul.

Deci tot circul făcut de guvernare cu școlile acum, când se raportează morți de covid pe bandă rulantă (avem mai mulți morți zilnic decât Germania, Franța, Marea Britanie, Italia, Suedia, Belgia, Polonia, Olanda, Bulgaria LA UN LOC), este pus la cale ca să justifice alegerile pentru preluarea administrațiilor locale de către „partidul meu”.

Comandantul Arafat împreună cu cozile de topor din Securitatea Globalistă coordonată din exterior (care păpușează partidele), contribuie la distrugerea economică totală a României, în efortul mondial de eradicare a libertății cetățenilor.

Depinde de noi dacă vom sta ca oile la tăiere sau vom reacționa la noua dictatură ce deja e în desfășurare”, a spus Capsali.

O reintroducere a stării de urgență (lockdown) ar avea efecte catastrofale asupra economiei românești, a arătat o analiză a economistului Cristian Dogaru.

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a declarat joi că autoritățile trebuie să fie pregătite cu noi scenarii restrictive, dacă vor crește cazurile de infectări cu coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Orşova, că nu există scenariul ca România să se întoarcă la starea de urgenţă şi carantină, afirmând că situaţia este sub control.

„Nu există un astfel de scenariu, după cum vedeţi, de cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar am avut două săptămâni o uşoară tendinţă de descreştere a numărului de cazuri”, a declarat șeful Executivului.

Sursa: r3media

3 păreri la “Ne bagă din nou în stare de urgență?

  1. Realistul

    „Elitele conducatore” (paraziții multimiliardari și birocrația globală ) vor să introducă din nou arestul la domiciliu pentru plebe, deja vor să ne obișnuim cu ideea, de asta aruncă zvonuri cu o nouă stare de urgență , după tipicul de la data de, din surse sigure și sus puse. Sincer, eu cred că „guvernul”nu știe data când se va declara o nouă stare de urgență, vechili doar pun în aplicare ordinele stăpânilor, când vor primi ordin vor executa și ne vor anunța,până atunci pregătesc terenul, afacerea coronavirusul este un joc la nivel global , ai noștri vechili sunt doar simpli executați,nu coordonează ei experimentul și nici măcar nu analizează ei pentru raport rezultatele experimentului. Au interzis Paștele(Învierea), de ce să nu interzică Crăciunul(Nasterea lui Hristos ,colindatul și colindele)și Revelionul(urările de belșug și sănătate ). De ce mai marii lumii aceste au ales să-și bată joc de plebe în felul acesta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge