Exploatarea celor buni

By | 3 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Oamenii buni sunt exploataţi şi manipulaţi într-un final de către elita întunecată. Oamenii buni ca voi nu îşi pot imagina mecanismele răului din societate şi mai ales din conducerea acesteia. Voi sunteţi atât de inocenţi încât nici nu vreţi să vă luptaţi cu javrele alea – mai degrabă acceptaţi o capitulare în numele iubirii – chit că veţi fii violaţi pe altarul exploatării.

Oamenii sunt prea inocenţi să vadă răul, sunt artificial docilizaţi de şcoală, religie şi societate să NU vadă răul absolut şi lipsiţi de arme să se lupte împotriva acestuia.

Îmi amintesc de un caz din Iaşi unde nişte ţigani înfigeau creioane în ochii căprioarelor de la gradina zoologică întrucât aceastea veneau prietenoase la gard. De ce ? Pentru că puteau profita de inocenţa acestor animale ! Jocul puterii este întruchiparea răului absolut ! Toleranţa este scuza celor slabi, aserviţi răului fără ştirea lor !

Există un lucru mai rău decât oamenii răi ! Ignoranţa oamenilor buni ! Opreşte Ignoranţa !

Articol preluat de aici

Notă Dan Lee: Trebuie să înlocuim ignoranţa cu discernământul. Să putem deosebi pe cei buni de cei răi, pentru că altfel din toleranţi putem deveni paranoici şi chiar mai răi decât cei care ne manipulează.

Unul din marile dezastre ale lumii noastre este distrugerea încrederii dintre oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge